Παρασκευή 8/3 ωρα 21:00 Scary Korthi

Μια νεα καινοτομος δραση ενσωματωνεται στο τριήμερο του Κορθιανού Καρναβαλιου !Εσυ τολμας να διασχισεις τη στοιχειωμένη διαδρομη;

Σαββατο 9/3  12:00 Κυνηγι κρυμμένου θησαυρου Η ΑΡΠΑΓΗ

Άλλη μια δράση του Κορθιανού Καρναβαλιού , που έγινε θεσμός. Το καθιερωμένο Κυνήγι του Θησαυρού , θα διεξαχθεί και πάλι το μεσημέρι του Σαββάτου, στα μαγαζιά και στους δρόμους , του Όρμου Κορθίου. Μια απαγωγή προ των πυλών …! Ποιός ο θύτης , και ποιό το θύμα ;;! Ένα Κυνήγι Θησαυρού, με ύφος αστυνομικό!  Συνετές αποφάσεις , ευστροφία , ταχύτητα , και άλλοτε γρίφοι, θα είναι τα βασικά συστατικά.
Αν πιστεύετε πως είστε ικανοί να λύσετε το μυστήριο, μην το καθυστερείτε !!
Δηλώστε συμμετοχή στα τηλέφωνα : 6947630119 (Γιώργος) , 6973786808 (Αντώνης)
Κόστος συμμετοχής : 2€ ανα άτομο

ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3 15:00Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το φεστιβάλ χρωμάτων επιστρέφει , από το Κορθιανό Καρναβάλι, στην Άνδρο! Ένα χρωματιστό σκηνικό διασκέδασης, μουσικής και χορού! Σακουλάκια πολύχρωμης σκόνης θα είναι έτοιμα να εκτοξευτούν σε μαζικές ρίψεις, ενώ τα decks αναλαμβάνουν και πάλι ο Βασίλης Μπατής και ο Jay Greed. Η πολύχρωμη σκόνη , είναι κατασκευασμένη στην Ελλάδα , από αβλαβή φυτικό προϊόν , ειδικά ελεγμένο , και εγκεκριμένο με πιστοποιήσεις ISO , κατάλληλο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Φεύγουν με αέρα και με νερό. Κόστος συμμετοχής 5€ Περιλαμβάνει: ένα σακουλάκι χρώμα της αρεσκείας σας , και μια μπύρα για τους ενήλικες ή αναψυκτικό για τους μικρούς μας φίλους. Κάθε επιπλέον σακουλάκι 2€ Ντυθείτε στα λευκά – είναι ο καλύτερος καμβάς !!!!

Κυριακή 10/3 15:00 Η μεγαλη Καρναβαλικη παρελαση στον πεζοδρομο του Ορμου Κορθιου .Μας “ανεβάζει” και μας ξεσηκωνει η δική μας ομαδα κρουστων απο την Ανδρο, COCOBLOCO και μας απογειωνει το συγκροτημα JET LAG THE  BAND σε ρυθμους  disco,pop,roc ζωντανα στην πλατεια του Ορμου Κορθιου .Εισοδος ελευθερη! Κεφι ,χορος, κερασματα προσφερονται απλοχερα!!!!!! #Ζήστοξάνα

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΝΔΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΧΟΡΗΓΟΙ: LAOUDIS FOODS , ΜΠΥΡΑ ΑΛΦΑ, ΝΙΚΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.