“Οι νέοι δεν έχουν πάντα δίκιο αλλά η κοινωνία που τους αγνοεί και τους χτυπάει έχει πάντα άδικο”. Με αυτό το σκεπτικό ο Δημήτρης Γιαννίσης -με εικόνα και ήχο πάντα- προσεγγίζει τη νεολαία του νησιού.

Όπως γράφει στο συνοδευτικό σημείωμά του: “Ήρθε η ώρα ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί σύμβουλοι να εμπιστευθούμε τους νέους, να τους δώσουμε την ευκαιρία να διατυπώσουν τις δικές τους απαντήσεις στις προκλήσεις, που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν. Δημιουργούμε το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων, τη δομή  της ενεργητικής συμμετοχής  των νέων που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες σε θέματα που τους αφορούν αλλά και γενικότερου ενδιαφέροντος. Επιτρέπει στους νέους να γίνουν ενεργοί πολίτες. Να σχεδιάσουν δράσεις σε τομείς απασχόλησης,  πολιτισμού,  ψηφιακής δημοκρατίας, περιβάλλοντος, τουρισμού, πολιτισμού των γεύσεων κ.α. Νέες και νέοι ηλικίας από 15 έως 25 ετών, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις συμμετέχουν και δραστηριοποιούνται!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.