ΑΝΔΡΙΑΚΗ Επιθεώρησις, 1 Αυγούστου 1964.

Επιμέλεια: ΑΝΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ

Δεν είναι η πρώτη, και ούτε ασφαλώς θα είναι η τελευταία φορά, που ακούω παράπονα για την ανύπαρκτη μεταξύ των Ανδρίων Αθηνών, αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξη.

Η στήλη με τίτλο “Γιατί;” παραθέτει διάφορα παράδειγματα από έναν εργοστασιάρχη ξυλείας, έναν κρεοπώλη, έναν γιατρό, έναν κτηματομεσίτη και ένα ναυτικό πράκτορα. Όλοι τους δεν έχουν δει Ανδριώτη στα μαγαζιά τους! Και συμπληρώνει ο συντάκτης της στήλης: Και στα πέντε αυτά “γιατί” δυστυχώς δεν μπορώ ν’ απαντήσω. Μπορώ όμως να πω πως αν ανάμεσα στις δεκαπέντε χιλιάδες Ανδριώτες που ζουν στην Αθήνα και στον Πειραιά, υπήρχεν αλληλεγγύη και αλληλοϋποστήριξις, η Ανδριακή παροικία Αθηνών Πειραιώς θα ήταν ενωμένη και εν τη ενώσει η ισχύς. 

Από το 1964 μέχρι σήμερα ενώ ο κόσμος έχει έρθει τα πάνω – κάτω, κάποια πράγματα εμείς οι Ανδριώτες δεν τ΄αλλάζουμε με τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.