Ο καρνάβαλος φέτος είχε θέμα τις Δημοτικές εκλογές και ειδικά έβαλε στο “μάτι” τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Απόλυτα λογικό μιας και διανύουμε εκλογική περίοδο.  Δεν έλειπαν οι κλασικές στολές: καουμπόηδες, Ινδιάνοι, φαντάσματα, χορεύτριες, παιδάκια ντυμένα πουλιά. Στα πρωτότυπα άρματα ήταν οι ληστές La casa de Pepe, εμπνευσμένοι από τη δημοφιλή σειρά La casa de papel του Netflix, τα κεφάτα ροζ φλαμίνγκο και ένα κινητό χαμάμ με Πιτροφιανούς! Η Αγορά της Χώρας Άνδρου κατακλύστηκε κόσμο, γέμισαν με χαρτοπόλεμο, σερπαντίνες οι δρόμοι και τα στενά. Ο κ. Τάκης Ανδρέου (Πατσικούτας) από το μπαλκόνι του Δημαρχείου έδινε τον τόνο στην γιορτή που με την δύση του ήλιου συνεχίστηκε με χορούς και πάρτυ.

Ενεργό “παρών” έδωσαν οι Σύλλογοι Γυναικών Ανδρου, Μεσαριάς, Πιτροφού, Λειβαδίων, ο Σύνδεσμος ΚαφΕστίασης που συνεργάστηκε με την Επιτροπή Καρναβαλιού κ.α. Με κορυφαία την συμμετοχή της Φιλαρμονικής του νησιού. Και του χρόνου!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.