Toν τελευταίο καιρό επιχειρείται συστηματικά η στοχοποίηση του υπ. Επάρχου Χρήστου Βουραζέρη. Τη στοχοποίηση έχει αναλάβει εργολαβικά συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Δεν υπάρχει ανάρτηση με αναφορά στον κ. Βουραζέρη που να μη συνοδεύεται από το απαραίτητο δηλητήριο ενώ καίριες και ουσιαστικές παρεμβάσεις και προτάσεις του Χρήστου Βουραζέρη εξαφανίζονται από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα( όπως η πρόταση για την δημιουργία μικρής νοσοκομειακής μονάδας στην Άνδρο).

Φαίνεται όμως ότι η υποψηφιότητα του κ. Βουραζέρη έχει ανησυχήσει πολλούς, σε σημείο που να μην ξέρουν τι κάνουν. Το ‘’κερασάκι’’ ήταν η επιστολή Ενεργών Πολιτών της Άνδρου, που εμφανίζονται μόνο και μόνο για να επιτεθούν με ανοίκειους χαρακτηρισμούς στον κ. Βουραζέρη και απαξιώσουν και να μειώσουν την προσπάθεια του.

1ον) Σε όλους αυτούς που κουνάνε το δάχτυλο στον κ. Βουραζέρη υπάρχουν όχι μόνο ένας αλλά δύο που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη. Ο ένας για τα 100 φέρετρα στο Μάτι και ο άλλος έχει κληθεί να καταθέσει για άλλη υπόθεση.

2ον) Από τους Ενεργούς Πολίτες , που φέρονται ότι υπέγραψαν την αρχική δήλωση στήριξης του κ. Μανώλη Γλυνού για την Περιφέρεια και τώρα φέρονται να υπογράφουν τη δήλωση κατά του κ. Βουραζέρη, που ο ίδιος ο κ. Γλυνός επέλεξε ως υποψήφιο, υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα που δηλώνουν ότι ούτε υπέγραψαν ούτε τους εκφράζει η δήλωση κατά του κ. Βουραζέρη.

Συμπέρασμα : Κάποιοι μπορεί να μην συμπαθούν για τους δικούς τους λόγους το Χρήστο Βουραζέρη, να τον θεωρούν εμπόδιο στα σχέδια τους, αλλά σε όλα υπάρχουν όρια.

Ο ίδιος ο κ. Βουραζέρης απάντησε ψύχραιμα απέναντι σε αυτό τον οχετό: είπε ‘’οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει.’’.

Και αυτό ισχύει πραγματικά στο ακέραιο. Στην Άνδρο ακόμα αποφασίζουν οι πολίτες της για το ποιος θα γίνει Έπαρχος ή Περιφερειάρχης ή Δήμαρχος και όχι οι άνθρωποι του παρασκηνίου.        

Γ.Π.

Σημ: Τα στοιχεία του υπογράφοντος βρίσκονται στην εφημερίδα.              

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.