Την πρόκριση της στην Εθνική Ελλάδος στην κατηγορία Laser 4.7 πέτυχε η αθλητριά μας Ελιζα Καραουλάνη στον αγώνας που πραγματοποιήθηκε με συνδιοργάνωση του Ναυτικου Ομίλου Ραφήνας και ΝΑΟΜΑ (Μάτι) στις 19 – 23.4.2019, κάνοντας υπερήφανους, το Ναυτικό Όμιλο Άνδρου, την οικογενειά της και την μικρή κοινωνία του νησιού μας.

Η Ελίζα Καραουλάνη στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία, ήρθε 7η θέση στα κορίτσια, μια διάκριση που της έδωσε το εισιτήριο για την Εθνική Ελλάδος. Πολύ κοντά στην πρόκριση στην Εθνική  βρέθηκαν επίσης δύο ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Άνδρου, ο Βαλμάς Νίκος τερματίζοντας 12ος  στο Laser στα αγοριά και η Καραουλάνη Σοφία η οποία εισήλθε στο χρυσό στόλο, τερματιζοντας 7η στα κορίτσια!

Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 5 αθλητές οι οποίοι είχαν προκριθεί στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ροδου. Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα πολύ απαιτητικό στίβο μαζί με τους εξαιρετικούς αθλητές από όλη την Ελλάδα!

Τα παιδιά επιστρέφουν αύριο στο νησί μας με την ομάδα του Laser να αναχωρεί την Δευτέρα του Πάσχα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο στις 29/04 -03/05.

Τ

α αποτελέσματα αναλυτικά έχουν ως εξής: 

Laser 4.7 σε συνολο 77 αθλητών/τριών: Ελίζα Καραουλάνη 7ο κορίτσι 23η στην γενική κατηγορία. Βαλμάς Νίκος  12ο αγόρι 16ος στην γενική κατηγορία. 

Όπτιμιστ σε σύνολο 130 αθλητών/τριών: Σοφία Καραουλάνη  7ο κορίτσι / 31η στην γενική κατηγορία / Χρυσός στόλος. Μπατής Ζαννής 75ος στην γενική κατηγορία / Αργυρός στόλος. Μπατή Λεμονιά 127 στην γενική κατηγορία / Αργυρός στόλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.