Η Ελίζα Καραουλάνη με το κύπελλο της, που ισοδυναμεί σε ώρες σκληρής δουλειάς αλλά και προσπάθειας της ίδιας, της οικογένειας της και του Ν.Ο.Α.

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για το Ναυτικό Ομιλο Άνδρου και τους αθλητές του, με την Ανδριώτισσα αθλήτρια Ελίζα Καραουλάνη, να πετυχαίνει την 2η πανελλήνια νίκη στις κορασίδες, στην κατηγορία Laser 4.7, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7, που πραγματοποιήθηκε στον Φοίνικα της Σύρου, στις 29.04 – 03.05.2019, κάνοντας περήφανους τους προπονητές, τον όμιλό της και το νησί μας.
Μετά την είσοδό της στην Εθνική Ελλάδος η Ελίζα Καραουλάνη με την 2η πανελλήνια νίκη στις κορασίδες επισφράγισε μια εξαιρετική αγωνιστική χρονιά.
Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 4 αθλητές οι οποίοι και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σε συνθήκες άπνοιας, καιρός που μόνο ευχάριστος δεν είναι για τους ιστιοπλόους.
Συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου αλλά και στους προπονητές κ. κ. Φώτη Σταυρίδη, Τζώρτζη Κεφαλλονίτη και Χάρη Γιανιάτσα της All4sailing για την εξαιρετική προετοιμασία των ομάδων.
Μετά από 8 απαιτητικές ιστιοδρομίες και στις δύο κατηγορίες τα αποτελέσματα των αθλητών μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Laser 4.7 2019 είναι: Σε σύνολο 55 αθλητριών: Ελίζα Καραουλάνη 2η στις Κορασίδες 10η Γενική κατηγορία. Μαριλένα Μήλα 27η στην Γενική κατηγορία Σε σύνολο 106 αθλητών: Νίκος Βαλμάς 43ος Γενική κατηγορία Μάριος Γρηγοριάδης 93ος Γενική κατηγορία

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.