Η φωτογραφία είναι από την κατάθεση στεφάνου του Κωνσταντίνου Μπληζιώτη, εκπροσωπώντας την Π.Ν.Α. κατά την διάρκεια του επίσημου εορτασμού της 25ης Μαρτίου. Photo: androsfilm.gr

ΜΝΗΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗ

Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε από καρδιάς   όλους  αυτούς  που  με την παρουσία τους, τα καλά τους λόγια, τον πόνο τους και τις σκέψεις τους, μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος  από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας αδελφού Κώστα. Συγκλονιστική για μας υπήρξε η αγάπη του κόσμου, που πόνεσαν και δάκρυσαν μαζί μας για τη μεγάλη μας απώλεια. Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες μας στον  Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργιο Χατζημάρκο ιδιαιτέρως στον κ. Έπαρχο Άνδρου κ. Λότσαρη  Δημήτριο  και τους συναδέλφους του Επαρχείου  Άνδρου  και  της Π.Ε.  και Κυκλάδων.   

Αυτές οι  εκδηλώσεις αγάπης και συμπαράστασης, απαλύνουν τον πόνο μας και αποτελούν την καθολική αναγνώριση του ακέραιου χαρακτήρα του αδελφού μας.

Ευχαριστούμε τον ηγούμενο της Ι. Μ. Παναχράντου, τους Παναχραντινούς πατέρες, τους ιερείς και ιεροψάλτες. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον ιερέα του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως  Σωτήρος Λαμύρων,  π. Φιλάρετο για την αγάπη του και την πολύτιμη στήριξή του.

Το  40ήμερο  μνημόσυνο  θα  τελεστεί  την Κυριακή  19 Μαΐου στον Ι. Ν. Μεταμορφώσεως Σωτήρος  Λαμύρων.

                   Τα αδέλφια  Ηρακλής  Αγγελική και Ουρανία Μπληζιώτου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.