Debate: Δημόσιος διάλογος, Παράθεση και αντιπαράθεση απόψεων. Ένα οβάλ τραπέζι. Ένα στούντιο. Ένας συντονιστής, χρονομέτρης/τοποτηρητής. Όλοι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ (ή εκείνοι των μεγαλύτερων μέσων) στην μια πλευρά του τραπεζιού. Για το χωροταξικό:(καθήμενοι δεξιά του συντονιστή). Όλοι οι υποψήφιοι από την άλλη μεριά. Για το χωροταξικό: (καθήμενοι αριστερά του συντονιστή).

Συγκεκριμένοι χρόνοι, ατζέντα. Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη ή live streaming. Κάπως έτσι γίνονται τα debate. Τα πράγματα είναι απλά. 

Το πώς καταφέραμε στην Άνδρο να κάνουμε τα εύκολα δύσκολα, είναι μια άλλη ιστορία. Γιατί για να μην ξεχνιόμαστε, οι δημοσκοπήσεις, τα debate, η αντιπαράθεση που έχει “χτυπήσει κόκκινο” και κατεβαίνει κουτρουβαλώντας τα σκαλιά γίνεται για την Άνδρο, αφού όλοι οι υποψήφιοι ευαγγελίζονται το καλό του νησιού. Είναι ενδιαφέρον να δούμε αύριο, την συνεργασία που επιβάλλει η απλή αναλογική μεταξύ των υποψηφίων, που παρουσιάζουν την σημερινή εικόνα…

Τελικά το debate γίνεται την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και θα συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι.

Οι μη έχοντες πρόσκληση (debate με προσκλήσεις είναι νεωτερισμός!!!) μπορούν να το παρακολουθήσουν εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCIjWSalMeUFN-8O0KhlQMUQ 

Ώρα Ελλάδος 7μ.μ. Ή να μπουν στην ραδιοφωνική συχνότητα του τοπικού ραδιοσταθμού, Αστέρα: «Asteras Radio, 92». Καλή επιτυχία!

ΜΦΜ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.