Χρήστος Βουραζέρης : «Ψηφίζουμε για την Άνδρο. Η προσπάθειά μας είναι πέρα και πάνω από κόμματα.»

O υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Βουραζέρης , έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά τους πολίτες στο Κόρθι, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς και τους πολίτες της Χώρας που μου έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη τους στην ομιλία μου στο συνεδριακό χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου.

Η παρουσία τους αλλά και η ενθάρρυνση που δέχομαι καθημερινά , μου δίνουν δύναμη. Έχω επιλέξει να μιλάω πάντα με προτάσεις και να είμαι κοντά στον πολίτη της Άνδρου. Η δική μου προσπάθεια αλλά και η προσπάθεια του Μανώλη Γλυνού είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα.

Η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου είναι μια ανεξάρτητη παράταξη. Σε αυτήν συμμετέχουν άνθρωποι από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες. Μας στηρίζουν άνθρωποι που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, γιατί στις 26 Μαΐου υπάρχει η κάλπη των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών. Ψηφίζουμε για την Άνδρο, δεν ψηφίζουμε κόμμα, κυβέρνηση ή Πρωθυπουργό.

Ψηφίζουμε για το νησί μας, επιλέγουμε αυτούς που έχουν προτάσεις και πρόγραμμα για την επόμενη μέρα.

Όπως είναι φυσικό, αυτό δεν αρέσει σε κάποιους που έχουν συνηθίσει να καλύπτουν το δικό τους έλλειμμα προτάσεων με ταμπέλες και εύκολους χαρακτηρισμούς ή αφορισμούς. Δεν θα καταφέρουν όμως τίποτα. Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του νησιού χωρίς αποκλεισμούς, όπου και αν ανήκουν, ότι και αν ψηφίζουν.

Η Άνδρος πρέπει να αφήσει πίσω της την περίοδο στασιμότητας και παρακμής στην οποία την οδήγησε η απερχόμενη περιφερειακή αρχή.

Μας αξίζει κάτι καλύτερο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.