Άποψη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ἁνεμόμυλοι”

Στον φιλόξενο και καλαίσθητο χώρο των “Ανεμόμυλων” του Χρήστου και της Κέρη Μπαλόγιαννη μετακομίζουν φέτος από το Γαύριο- τα εργαστήρια δημιουργικής γραφής του Συγγραφέων του Αιγαίου όπως θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε σε ελεύθερη μετάφραση τα workshops που οργανώνει εδώ και δεκαεπτά (17) χρόνια στην Άνδρο η Αμαλία Μέλη – Πασπαλά

Kathryn Watterson Αμαλία Μέλη – Πασπαλά

“φέρνοντας” στο μικρό αυτό νησί του Αγαίου συγγραφείς διεθνούς εμβέλειας και κύρους οι οποίοι αναζητούν εναλλακτικές δημιουργικές διακοπές, πραγματοποιώντας έτσι μια ουσιαστική προσφορά στον τουρισμό και στον πολιτισμό. 

 

Η πρόσκληση

Σας περιμένουμε στις 25 Μαΐου στις 19:30 στην βραδιά Aegean Arts Circleη συγγραφέας Kathryn Watterson, είναι και η εκπαιδευτής του φετινού εργαστηρίου γραφής μας.

Kathryn Watterson

Παρουσίαση βιβλίου / συζήτηση / Q & A με την κ. Watterson.
Ανοικτό στο κοινό που ενδιαφέρεται να συμμετέχει. Η συζήτηση θα διεξαχθεί στα Αγγλικά 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: amalia@aegeanartscircle.com ή καλέστε στο 6977 464 754 http://aegeanartscircle.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.