ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΠΑΚΗΣ

Γιάννης Καπάκης
Ἡ Άνδρος της ζωής μας”

 

Πυροσβέστης απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Σχολής, πρώην Γ. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας με εμπειρἰα στον χώρο της αυτοδιοίκησης.

Μια υποψηφιότητα που έχει ανάψει φωτιές…

ΜΦΜ

 

 

Φίλες και φίλοι,

Ανδριώτισσες και Ανδριώτες,

Πριν από 5 χρόνια ξεκινήσαμε μαζί την προσπάθεια να φέρουμε στο νησί μας μία άλλη πρόταση για την αυτοδιοίκηση. Μας τιμήσατε με την ψήφο σας και μας βοηθήσατε να παίξουμε το ρόλο της «βουκέντρας» όλους αυτούς τους μήνες. Μήνες που πέρασαν και είναι ωστόσο σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2014. Τίποτα δεν άλλαξε στην Άνδρο.  Έλλειψε το όραμα, ο σχεδιασμός, η θέληση για αλλαγή, η πίστη ότι αυτός ο τόπος και θέλει και μπορεί να αναπτυχθεί, να βελτιώσει τις υποδομές του, να προσελκύσει ανθρώπους, να κρατήσει τους νέους και τις οικογένειές του εδώ.

Και δυστυχώς όλα αυτά έλλειψαν και από τον Δήμο και από την Περιφέρεια. Κανένας συντονισμός, καμία ουσιαστική πρόταση για να πάει το νησί ένα βήμα ψηλότερα, μόνο ένας ατέρμονος ανταγωνισμός βιτρίνας, χωρίς πρόταση, χωρίς ουσία και δυστυχώς για όλους μας χωρίς αποτέλεσμα! Όσες και όσοι βρισκόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «Άνδρου της Ζωής μας» και στηρίζουμε τον συνδυασμό με την παρουσία μας, σε όσες πρωτοβουλίες και δράσεις αναλαμβάνει, δεσμευόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο, την αλλαγή που επιβάλλεται να γίνει πραγματικότητα στο νησί.

Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα υποδομής του νησιού, για να βελτιωθούν οι υφιστάμενες υποδομές, για να αναδειχθεί το φυσικό του κάλλος και το πατροπαράδοτο ανθρωπογενές περιβάλλον του, για να δημιουργήσουμε όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που θα καταστήσουν τον τόπο μας ελκυστικό τόσο σε τρίτους όσο και στους ίδιους τους Ανδριώτες. Θέλουμε τους νέους πολίτες στο δήμο. Οφείλουμε να πείσουμε τους νέους ανθρώπους να διεισδύσουν στον πυρήνα της τοπικής εξουσίας. Είναι σημαντικό να συμμετέχουν σ’ αυτές τις διαδικασίες, διότι μόνο αυτοί μπορούν να δημιουργήσουν αντισώματα αξιοκρατίας και προοπτικής.

Είμαστε αποφασισμένοι να γίνει η Άνδρος ο τόπος εκείνος που θα μπορεί να χωρέσει τα θέλω και μπορώ όλων! Συστρατευόμαστε στο ψηφοδέλτιο της Άνδρου της Ζωής μας, για όσα μας φέρνει στο μυαλό το όνομα του συνδυασμού μας: Για την Άνδρο της βιώσιμης και ισόρροπης ανάπτυξης, για την Άνδρο της δημοκρατικής και χρηστής διοίκησης, για την αρχοντική Άνδρο στολίδι του Αιγαίου, για την Άνδρο της αγροτικής παραγωγής, για την Άνδρο της τουριστικής ανάπτυξης, για την Άνδρο όλων των εποχών, για την Άνδρο της Ζωής μας.

“Παρακαλώ -εάν θέλετε- ενημέρωστε την εφημερίδα και την ψηφιακή της έκδοση για την δημοσιοποίηση των θέσεών σας” ήταν η παραίνεση προς όλους τους υποψηφίους δημάρχους του νησιού. Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν οι κ.κ. Γιαννίσης, Μπάλλας, Καπάκης και Σουσούδης. Ευχαρίστησε ο κ. Λοτσάρης. Οι δημοσιεύσεις των υποψηφίων δημάρχων Άνδρου πραγματοποιούνται σήμερα 23.5.2019 και την αύριο 24.5.2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.