Νέοι Ορίζοντες” στη Χώρα, Ανεξάρτητοι σε Μπατσί – Γαύριο – Κόρθι

Οι ανεξάρτητες κινήσεις, που για πρώτη φορά είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες στο Δήμο Άνδρου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Γαύριο και το Μπατσί εκλέχτηκαν ανεξάρτητοι συνδυασμοί, όπως και στον Όρμο Κορθίου, στο Κόρθι, τον Πιτροφό, την Καππαριά και το Απροβάτου. Αντίθετα στη Χώρα εκλέχτηκε το τοπικό του συνδυασμού «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες» (Θ. Σουσούδης), όπως και στη Μεσσαριά, την Παλαιόπολη αλλά και στο Συνετί.

Προηγείται με διαφορά στους σταυρούς ο Μανώλης Βάμβουκας

Και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία καταμέτρησης των σταυρών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, σύμφωνα με πληροφορίες (σήμερα 27.5.2019) ο πρώην Δήμαρχος Μανώλης Βάμβουκας, από τον συνδυασμό του Θεοδόση Σουσούδη, είναι εκείνος που προηγείται με διαφορά. Όταν υπάρξει σχετική πληροφόρηση, θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας. Υπενθυμίζεται ότι στο νέο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη του νυν δημάρχου, Θεοδόση Σουσούδη, θα έχει οκτώ (8) συμβούλους, η παράταξη του Δημήτρη Λοτσάρη έξι (6) συμβούλους, ο Γιάννης Καπάκης τέσσερις (4) -πιθανότατα οι τρεις από την περιοχή της Υδρούσας- ο Δημήτρης Γιαννίσης δυο και ο Λευτέρης Μπάλλας έναν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.