Αγαπητοί Ανδριώτες,

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια μας για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο της Άνδρου.

Η μεγάλη μάχη θα κριθεί την άλλη Κυριακή. Θέλω να ζητήσω την προσέλευση όλων των συνδημοτών μας στην εκλογική διαδικασία του δεύτερου γύρου της  2 Ιουνίου. Θέλω να στηρίξετε την προσπάθεια μας απέναντι σε έναν Δήμαρχο που απέτυχε και να κάνει έργο και να ενώσει το Νησί.

Με το βλέμμα στο μέλλον,  καλώ κάθε πολίτη, κάθε Ανδριώτη και Ανδριώτισα, να ψηφίσει με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Για να γυρίσουμε σελίδα στο νησί μας. Ψηφίστε μια παράταξή που πλαισιώνεται από νέους ανθρώπους με κέφι, με όνειρα, με σχέδιο και με πρόγραμμα. Είμαστε αποφασισμένοι στην εφαρμογή ενός αποτελεσματικού μοντέλου συνεργασιών στη διοίκηση.

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Πάμε όλοι μαζί για μια μεγάλη αλλαγή στον τόπο μας.  Για το ξεπέρασμα της στασιμότητας και της αδράνειας και για την πρόοδο και την ανάπτυξης του τόπου μας. Για την νίκη της νέας γενιάς.

                                                                                                                                                       ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

                                                                               Υποψήφιος Δήμαρχος Άνδρου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.