“Για να γνωριστούμε καλύτερα” θα ήταν η έκφραση που αποδίδει σαφέστερα την σημερινή 13.6.2019 συνάντηση του Φεστιβάλ Άνδρου, με τους εκπροσώπους του τύπου.

Η συνάντηση έγινε σε φιλική ατμόσφαιρα, με θέα την Ακρόπολη, στο cafe του Μουσείου Ισλαμικής Τέχνης στην Αθήνα, παρουσία των ανθρώπων του Θεάτρου, του Αλκιβιάδη Τάττου, του Παντελή Βούλγαρη και της Ιωάννας Καρυστιάνη, του εκπροσώπου του Ιδρύματος Κυδωνιέως και Κληροδοτήματος Μωραΐτη κ. Νίκου Σιγάλα του νεοεκλεγέντος δημάρχου Άνδρου και απερχόμενου  Επάρχου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, των εκπροσώπων του Πολιτισμού και Τύπου του Δ.Α. κ.κ. Τσατσομοίρου και Λάζαρη.

H αμεσότητα και η ευαιασθησία του Παντελή Βούλγαρη και των συνεργατών του για τις προοπτικές και την εξέλιξη του θεσμού του Φεστιβάλ Άνδρου, ο διακριτικός λόγος, η θερμή ατμόσφαιρα που αυναγωνιζόταν την ζεστή ημέρα και η ευγένεια ήταν το χαρακτηριστικό της παρουσίασης που τελεσφόρησε με την διακριτή φροντίδα των ανθρώπων της επικοινωνίας του Φεστιβάλ κ.κ. Χρήστου Παρίδη και Κατερίνας Αγγελιδάκη.

 

 

Με το καλό, όλα για την Άνδρο λοιπόν.

 

 

 

 

 

 

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

έχει ως εξής:

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.