«Ένα αστέρι γεννιέται» είναι ένας πολύ εντυπωσιακός τίτλος για την 11χρονη Μπακαρά Βασιλική που όμως τον κερδίζει επάξια. Συγκεκριμένα στις 21 Ιουνίου 2019 η αθλήτρια του ΑΣ ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΑΝΔΡΟΥ ήρθε πρώτη σε αγώνα Taekwondo (Τάε Κβον Ντο )- 11ο Kim e liou στην κατηγορία 57 κιλών στο γήπεδο Άνω Λιοσίων με προπονητή τον Κώστα Πατακό. Θερμά συγχαρητήρια στην Βασιλική Μπακαρά η οποία διαμένει με τους γονείς της στην Άνδρο. Ο πατέρας της μικρής πρωταθλήτριας είναι αστυνομικός που υπηρετεί στον ΑΤ Άνδρου και η μητέρα της Νηπιαγωγός στις Μένητες.

 

Το Taekwondo (τάε κβον ντο) (κορεατικά χάνγκουλ: 태권도, χάντσα: 跆拳道) είναι η πιο δημοφιλής κορεάτικη πολεμική τέχνη και το εθνικό σπορ της Κορέας. Είναι μια από τις πιο διαδομένες και πλήρεις πολεμικές τέχνες παγκοσμίως και από το 2000 το αγωνιστικό κομμάτι της μάχης (που είναι πλέον και το πιο διαδεδομένο) έγινε επίσημο ολυμπιακό άθλημα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.