Γνωστός στους Ανδριώτες εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτεται το νησί και χωρίς προ-εκλογικό ενδιαφέρον, πόσω μάλλον τώρα που ο Φίλιππος Φόρτωμας είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ν. Δημοκρατία.

 

Κατά την τελευταία του επίσκεψη στο νησί το περασμένο Σαββατοκύριακο (28-30 Ιουνίου):

“Ισχυρό μήνυμα νίκης και

 

ανανέωσης έστειλαν οι πολίτες της Μυκόνου και της Άνδρου κατά την πρόσφατη περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες κ. Φίλιππου Φόρτωμα. 

Λίγες μέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο κ. Φόρτωμας συνεχίζει εντατικά τις επισκέψεις σε κάθε γωνιά του νομού. 

Μετά την Μύκονο επόμενος σταθμός του οδοιπορικού του Φίλιππου Φόρτωμα στις Κυκλάδες ήταν η Άνδρος. Στο νησί, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις σε Γαύριο, Μπατσί, Κόρθι και στη Χώρα της Άνδρου, αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους, ενώ είχε κατ’ ιδίαν επαφές με κομματικά στελέχη.

 

 

Ο κ. Φόρτωμας έδωσε έμφαση στο μείζον ζήτημα της νησιωτικότητας, ενώ τόνισε ότι η αυριανή κυβέρνηση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη βάζει τις Κυκλάδες σε πρώτο πλάνο.  Κάλεσε δε τους πολίτες της Άνδρου σε εγρήγορση, ώστε την Κυριακή των εθνικών εκλογών να μην χαθεί ούτε μία ψήφος”.  

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.