«Εν χορδαίς και Οργάνοις» ορκίζεται η νέα δημοτική αρχή του κ. Δημήτρη Λοτσάρη, στις 28 Αυγούστου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7:30μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Ανδρου. Μετά την ορκομωσία θα ακολουθήσει Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα και ελεύθερη είσοδο για το κοινό, με την ευγενική υποστήριξη της ΠΝΑ, όπως αναφέρει σε σχετική πρόσκληση που ανήρτησε το androsfilm.gr πριν από λίγες ώρες. 

Σύμφωνα με το εν λόγω site: «Με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούμε στην τελετή Ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Άνδρου Δημητρίου Λοτσάρη, των Μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και των Προέδρων και Συμβουλίων των Κοινοτήτων,
η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου 2019, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου.

Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Θα ακολουθήσει Συναυλία με την Φωτεινή Δάρρα «ΕΡΩΤΑΣ… κάτω απ΄το φεγγάρι» Είσοδος Ελεύθερη»

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής: Δημήτρης Λοτσάρης Δήμαρχος, Θεοδόσης Σουσούδης, Βάμβουκας Μανώλης, Βιδάλης Νίκος, Θεοδωράκης Διαμαντής, Βασίλης Αδάμης Βενετίκη Μαρία, Γιαννίσης Δημήτρης, Στεφάνου Νικόλαος, Μπάλλας Λευτέρης, Μουστάκας Νικόλαος, Μακρή-Κοζανίτη Αθηνά, Μπιθικότση Αναστασία, Καπάκης Γιάννης, Μαμάη – Καπόν Αναστασία, Γιώργος Ψωμάς, Μαμάη – Μανδαράκα Ανδρονίκη, Αντώνογλου Αντώνης, Μπακέλας Γιάννης, Τηνιακός Δημήτρης, Τσαούσης Σπύρος, Τρανάκος Γιώργος.

Σημείωση: Η πρόσκληση για την ορκομωσία εστάλη προς δημοσίευση το απόγευμα (16:30)

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αν καταλαβαίνω καλά, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (δηλαδή εμείς) πληρώνει την συναυλία με την οποία ο Λοτσάρης θα γιορτάσει την ανάληψη των Δημαρχιακών του καθηκόντων;
    Μπαίνουν ορεξάτοι….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.