Γνωρίζοντας το Νίκο Βασιλόπουλο, τον μελετητή της Ιστορίας της Άνδρου, δεν απορείς καθόλου για την απόφασή του να προβεί στην έντυπη έκδοση του blog Androshistoria. «Το να διαβάζεις καλά βιβλία, είναι σα να συνδιαλέγεσαι με τους άριστους των περασμένων αιώνων» και η εκτύπωση των δημοσιεύσεων του Νίκου Βασιλόπουλου χαρίζει στους λάτρεις της γνώςης αυτή την πολυτέλεια. Γι αυτό η έκδοση είναι αριθμημένη και ως εκ τούτου συλλεκτική.

Όπως λιτά διευκρινίζεται ο ερευνητής: «Η παρούσα έκδοση έγινε για να εκτυπωθούν σε χαρτί τα άρθρα που δημοσιεύω στην ηλεκτρονική διεύθυνση androshistoria.blogspot.gr από τον Απρίλιο του 2015.

Ως γνωστόν τα θέματα αφορούν όλα στο παρελθόν της Άνδρου, ενώ έμφαση έχει η περίοδος της Λατινοκρατίας στο νησί, που διήρκεσε 360 χρόνια και επηρέασε τις αμέσως επόμενες πολλές δεκαετίες μα και τους αιώνες.

Το κάθε τεύχος θα περιέχει συνήθως 9 άρθρα ώστε να έχει την ίδια πάντοτε τιμή. Σκοπεύω να εκδώσω μόνον 50 αντίτυπα αριθμημένα, από το 1 έως το 50. Θα τηρηθεί κατά κανόνα η χρονολογική σειρά της ηλεκτρονικής δημοσιεύσεώς τους. Οφείλω επίσης να υπογραμμίσω, ότι έχω εν τω μεταξύ προβεί σε συμπληρώσεις, ή μικροαλλαγές που προέκυψαν από νεώτερα στοιχεία και μελέτες.

Το τεύχος διατίθεται μόνον στο βιβλιοπωλείο Τηνιακού-Γαρυφάλλου.

                                                   Ευχαριστώ θερμότατα όλους σας Νίκος Βασιλόπουλος, 

αρχιτέκτων D.P.L.G. ερευνητής.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.