Την Πέμπτη 8 Αυγούστου ερχόμαστε μαζί και σας περιμένουμε στο εστιατόριο Akasti στο χώρο του Ναυτικού Όμιλου Άνδρου, στο Νειμποριό για το πιο δροσερό πάρτι του καλοκαιριού! Το εστιατόριο Akasti, σε συνεργασία με το Lithi Bar Catering θα προσφέρουν φαγητό και cocktails εμπνευσμένα από Ανδριώτικα βότανα συνδυασμένα μοναδικά με τσίπουρο AnDrop! Ζωντανή μουσική από την μπάντα Blast Furnace σε ήχους Funk, Latin και Rock!

Η οργάνωση της βραδιάς γίνεται για την υποστήριξη του έργου της Λέσχης Ανδρίων. Θα πραγματοποιηθούν εγγραφές νέων μελών. Για κρατήσεις τραπεζιών για φαγητό και ποτό στο τηλέφωνο 22820 25353. Σας περιμένουμε όλους από τις 21:00! Είσοδος Ελεύθερη!

Χορηγός μετακίνησης Golden Star Ferries, χορηγός ήχου Magna Sounds – Κουτσούκου, χορηγός φωτογραφίας και βίντεο Επαμεινώνδας Μαρμαράς και χορηγός επικοινωνίας Asteras Radio 92.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.