Η πρώτη ημέρα έναρξης της νέας δημοτικής αρχής ξεκινά σήμερα 28.8.2019 με την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου.  Προσκεκλημένοι στο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου όλοι οι εκλεγέντες σύμβουλοι, οι βουλευτές του νομού, η περιφερειακή αρχή, η θρησκευτική η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία, τα σώματα ασφαλείας. Υψηλός προσκεκλημένος ο κόσμος της Άνδρου, που μετά τον αγιασμό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει την μελωδική φωνή της Φωτεινής Δάρα.

Συγκεκριμένα «την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019, στο Ανοιχτό θέατρο Άνδρου θα γίνει η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου Άνδρου Δημητρίου Λοτσάρη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και των μελών των Συμβουλίων των Κοινοτήτων.
Την ορκωμοσία θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου Άνδρου Δωρόθεος.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιώργος Λεονταρίτης, οι Βουλευτές Αικατερίνη Μονογιού και  Φίλιππος Φόρτωμας, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς και άλλοι επίσημοι. Σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν όλοι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και η εκδήλωση θα λήξει με την ομιλία του νέου Δημάρχου.» (http://androslivadia.blogspot.com/)

Με την προσδοκία η νέα δημοτική αρχή να είναι και μια νέα σελίδα για την Άνδρο, ευχόμαστε Καλή Δύναμη και Καλή Επιτυχία.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.