Όρκος στο ευαγγέλιο, το κοινό, οι συγγενείς και οι φίλοι παρακολουθούν όρθιοι και αποτυπώνουν με φωτογραφικές μηχανές και κινητά την στιγμή!

Σε ένα κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο Άνδρου ορκίστηκε «να φυλάττει το Σύνταγμα και τους νόμους» η νέα δημοτική αρχή του νησιού, παρόντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου, κ. Δωροθέου Β´ ο οποίος και ετέλεσε τον Αγιασμό, του σεβαστού ιερατείου της Ι.Μ. Παναχράντου, των εκπροσώπων της κυβέρνησης κ.κ. Μονογυιού και Φόρτωμα, του Αντιπεριφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γ. Λεονταρίτη, του Επάρχου κ. Δ. Λάσκαρη, της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας, της κ. Μαρίας Λεφάκη Γλυνού, των κ.κ. Γιαννούλη Καμπάνη, Γεωργίου και Δημητρίου Στεφάνου, Λάζαρου Θεόφιλου και δημάρχου Μυκονίων Κ. Κουκά αλλά και πλήθους άλλων επισήμων προσκεκλημένων.

Με μότο το πιστεύω του νέου δημάρχου κ. Λοτσάρη «Όλοι μαζί, ενωμένοι, για την Άνδρο» οι εκλεγέντες διαβεβαίωσαν ότι οι προεκλογικές δεσμέυσεις τους θα υλοποιηθούν. Σύντομη αναφορά στο πρόγραμμα του έκανε στην ομιλία του ο κ. Λοτσάρης, ενώ συγκινητική ήταν και η αναφορά του στους δύο μεγάλους απόντες της Αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου Νίκο Θεολόγου και Γιάννη Γλυνό, αλλά και στην γιατρό του Μπατσίου Θέκλη Καχρή που έφυγε από την ζωή, χθες 27.8.2019. 

Η Φωτεινή Δάρρα με τον φακό του Μανώλη Μακρογκίκα

Η Φωτεινή Δάρρα, με την είναι την λεπτή, εξαιρετική φωνή της έκλεισε τη βραδιά της ορκωμοσίας με μια συναυλία με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

 Καλή δύναμη και καλή τύχη!

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση ανήρτησε η Ι.Μ. Σύρου

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θα ήθελα να μας πουν πρωην και νυν Έπαρχοι από πού περίσσεψαν τα 11-120000 ευρώ για την συναυλία της κας Δάρρα, την στιγμή που το Επαρχείο δεν έχει ούτε φωτοτυπικό χαρτί για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Σε ολόκληρη την Ελλάδα γίνονται ορκωμοσίες αιρετών αυτές τις μέρες, τέτοια υπερπαραγωγή δεν την είδαμε πουθενά. Μόνο αυτόγραφα (ή καθρεφτάκια) δεν μοίρασαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.