Δέκα και μία ημέρες απομένουν για την εγγραφή σας στο 4ο Andros Trail Race 2019 και η διοργάνωση που προετοιμάζεται και καινοτομεί είναι στραμμένη προς το Περιβάλλον. 
Με στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος και την ανάγκη υιοθέτησης μιας στρατηγικής φιλικής προς αυτό θα προχωρήσει σε ενέργειες τέτοιες έτσι ώστε ο αγώνας να μην αφήσει κανένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα παρά μόνο όμορφες αγωνιστικές στιγμές. 
Mε όραμα να παραδώσουμε ένα περιβάλλον στις νέες γενιές απαλλαγμένο από τοξικές ουσίες και σκουπίδια, στον φετινό αγώνα θα χρησιμοποιηθούν υλικά εστίασης (ποτήρια, δοχεία φαγητού, σακούλες, καλαμάκια κα.) από βιοδιασπώμενα υλικά. 
Σε συνεργασία με την εταιρεία Hellasecoproducts (https://www.hellasecoproducts.com/)  που ιδρύθηκε με σκοπό την απεξάρτηση των επιχειρήσεων εστίασης από το πλαστικό και η οποία θα παρέχει τα βιοδιασπώμενα υλικά και την εταιρεία BIOSOLIDS / ΒιοΣτερεά Α.Ε. (www.biosolids.gr) η οποία δραστηριοποιείται στην ορθολογική διαχείριση και επεξεργασία στερεών οργανικών μη-επικίνδυνων αποβλήτων, χορηγό ανακύκλωσης οργανικών αποβλήτων της εκδήλωσης,  θα μετατρέψουμε κάποια από τα «σκουπίδια» σε κομπόστ. 
Το προϊόν-κομπόστ που θα δημιουργηθεί θα επιστραφεί στην Άνδρο για να χρησιμοποιηθεί βοηθητικά στην καλλιέργεια επιλεγμένων χωραφιών σε αναβαθμίδες για την παραγωγή υψηλής ποιότητας τοπικών προϊόντων και πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο του έργου LIFE TERRACESCAPE, που έχει αναλάβει ο Δήμος Άνδρου. 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε ΕΔΩ www.lifeterracescape.aegean.gr
Μείνετε συντονισμένοι, ακολουθούν και άλλες περιβαλλοντικές δράσεις σχετικά με την ανακύκλωση των πλαστικών που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια του αθλητικού διημέρου. 
www.androstrailrace.gr
Oι εγγραφές κλείνουν στις 16 Σεπτεμβρίου! Πρόλαβε τώρα 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.