Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας του Επαρχείου Άνδρου συγκεντρώνει  σχολικά είδη προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών των οικογενειών που αδυνατούν να ανταπεξέρθουν οικονομικά ώστε να ξεκινήσει η σχολική χρονιά με χαμόγελα και αξιοπρέπεια.

Το Επαρχείο καλεί φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες, να συνεισφέρουν με σχολικά είδη, όπως  τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μολύβια, γομολάστιχες, ξύστρες, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μπλοκ ζωγραφικής, κόλλες στικ, πλαστελίνες, ψαλιδάκια, χάρακες, διαβήτες, ντοσιέ με λάστιχα, διαφάνειες με τρύπες, χαρτί Α4.

Από Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 Σημείο συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι το Γραφείο του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, στον υπόγειο χώρο, του Επαρχείου, κατά τις ώρες  9:00 π.μ. –  2:00 .μ.μ. Πληροφορίες: 22823 61233

Ο Έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.