Photo: Άννα Βούλγαρη

Το πρώτο κουδούνι της χρονιάς χτύπησε για τους μαθητές της Άνδρου που έκαναν την “επίσημη πρώτη” στο προαύλιο των σχολείων, παρόντων των αρχών του τόπου.

Photo: Άννα Βούλγαρη
Photo: Άννα Βούλγαρη

“Η έναρξη της  σχολικής  χρονιάς μας βρίσκει  αισιόδοξους,  γιατί τα σχολεία της Άνδρου φέτος  είναι σχεδόν πλήρη από  δασκάλους, καθηγητές, νηπιαγωγούς, και βιβλία.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους εκπαιδευτικούς η νέα σχολική χρονιά   να είναι παραγωγική, αποτελεσματική,  χωρίς προβλήματα και να αποτελέσουν έμπνευση για τους μαθητές μας ως ικανοί  παιδαγωγοί. Στις μαθήτριες και τους μαθητές της Άνδρου, εύχομαι υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσουν τους στόχους τους σε μια γόνιμη χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες. Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.” Με το παραπάνω μήνυμα ο έπαρχος Άνδρου Δημήτρης Λάσκαρης καλωσόρισε τη… νέα σχολική χρονιά και τους μαθητές του νησιού.

Ο δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης ευχήθηκε για την καινούρια χρονιά στους μαθητές του από το μικρότερο σχολείο του νησιού, στην Πίσω Μεριά. 

Photo: Άννα Βούλγαρη

Μόλις άρχιζε το σχολείο οι περισσότεροι ίσως να θυμούνται ότι ψάχναμε τις αργίες του χρόνου. Κάτι που σήμερα γίνεται πολύ εύκολα μέσω διαδικτύου. Σημειώστε λοιπόν οι μαθητές αλλά και οι γονείς:

Photo: Άννα Βούλγαρη
  • 28 Οκτωβρίου 2019 (Εθνική Επέτειος) (ημέρα Δευτέρα)
  • 23 Δεκεμβρίου 2019 – 7 Ιανουαρίου 2020 (Διακοπές Χριστουγέννων). Τα Χριστούγεννα φέτος πέφτουν Τετάρτη, όπως και η Πρωτοχρονιά.
  • 30 Ιανουαρίου 2020 (Γιορτή των Γραμμάτων – Τριών Ιεραρχών)
  • 2 Μαρτίου 2020 (Καθαρά Δευτέρα)
  • 25 Μαρτίου 2020 (Εθνική Επέτειος – Ευαγγελισμός της Θεοτόκου) (ημέρα Τετάρτη)
  • 4 Απριλίου 2020 (Θεοσκεπάστου) (ημέρα Σάββατο, αλλά οι μαθητές προετοιμάζονται νωρίτερα για την γιορτή της πολιούχου του νησιού)
  • 13 – 24 Απριλίου 2020 (Διακοπές Πάσχα)
  • 1 Μαΐου 2020 (Εργατική Πρωτομαγιά) (ημέρα Παρασκευή)
  • 8η Ιουνίου 2020 (Αγίου Πνεύματος)
  • Γιορτή του/της Αγίου/ας της Κοινότητας/Ενορίας
    Κάθε σχολείο δηλώνει στο οικείο επαρχιακό γραφείο μία ημέρα που θα θεωρείται ως τοπική γιορτή του/της Αγίου/ας της Κοινότητας/Ενορίας.
    Photo: Άννα Βούλγαρη

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.