Συστάθηκε Επιτροπή του Δήμου Άνδρου, στην οποία μπορείτε να απευθύνεστε για την καταγράφη και αποτίμηση των ζημιών  από πλημμυρικά φαινόμενα και λοιπές θεομηνίες για την περίοδο 2019 – 2020, όπως αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Συγκεκριμένα:

«Συγκροτούμε τριμελή επιτροπή εντοπισμού, καταγραφής, αποτίμησης ζημιών σε κύριες κατοικίες (κτίσματα και οικοσκευές), και υπολογισμού ενίσχυσης οικογενειών ή μεμονωμένων ατόμων, των οικισμών του Δήμου Άνδρου, που προκαλούνται από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και λοιπών θεομηνιών για την περίοδο 2019- 2020, αποτελούμενη από τους κατωτέρω: 1.Τον κ. Κωνσταντίνο Γκλάρα Αν. Πρ/νο της Δ/νσης Τεχνικών υπηρεσιών, Δόμησης κ Περιβάλλοντος, κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, με αναπληρωτή του τον κ. Μιχαήλ Γρηγόρα κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών. 2. Τον κ. Φραγκίσκο Λουκρέζη, Αν. Πρ/νο Τμήματος κλάδου ΠΕ Γεωπόνων, με αναπληρωτή του τον κ. Ισίδωρο Νικολάου Αν. Πρ/νο Τμήματος Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων, Τεχνικών Έργων – Η/Μ έργων, Ύδρευσης- Αποχέτευσης και Συγκοινωνιών, κλάδου ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Περιβάλλοντος & Διαχείρισης Απορριμμάτων κλάδου ΔΕ
Ως συντονιστής το έργου της τριμελούς επιτροπής του Δήμου Άνδρου, ορίζεται ο κ. Δημήτριος Γιαννίσης Αντιδήμαρχος Άνδρου, με αναπληρωματικό του τον κ. Ιωάννη Μπακέλα, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο.
Η δαπάνη για τις ανωτέρω οικονομικές ενισχύσεις σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και θεομηνιών, θα επιβαρύνει αποκλειστικά τον προϋπολογισμό του αρμόδιου Υπουργείου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Δήμου.
Η παρούσα απόφαση ισχύει για την περίοδο 2019-2020 (ένα έτος από την υπογραφή της).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ
Κοιν.: Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Περ. Ν. Αιγαίου Ενδιαφερόμενους»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.