“Μετά από πρόταση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πειραιώς προς τον Σεβασμιώτατον Μητροπολίτην Σύρου, Τήνου, Ανδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ.κ. Δωρόθεον B’, την ευλογία και άδεια του επιχωρίου Μητροπολίτου μας Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ως και τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πόσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου B’, θα έχουμε την εξαιρετική ευλογία και τιμή, να υποδεχτούμε την θαυματόβρυτον και περίπυστον Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Παναχράντου και την Κάρα του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, από την ιστορική νήσον Ανδρον, εις τον πρώτο λιμένα της χώρας, τον Πειραιά.

Για αυτό το τόσο σημαντικό και ξεχωριστό γεγονός για την τοπική μας Εκκλησία και όχι μόνο, ζητήσαμε και την συνδρομή του Πολεμικού μας Ναυτικού του οποίου η ηγεσία ενέκρινε το αίτημα μας και διέθεσε μονάδα του Στόλου η οποία θα μεταφέρει την Ιερά Εικόνα και την Κάρα του Αγίου, από τη Νήσο Άνδρο την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019,  με προτεινόμενη ώρα άφιξης 17:00μ.μ. στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά. Τα Ιερά σεβάσματα θα συνοδεύει ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Παναχράντου Αρχιμ. Γέρων Ευδόκιμος Φραγκουλάκης.”

 

Το πολεμικό πλοίο ΤΠΚ ΡΙΤΣΟΣ P71 θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Γαυρίου την Κυριακή 12:00μμ

Για το πρόγραμμα των Δημητρίων πατήστε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.