Τον είχαμε δει όλοι. Λίγο ως πολύ τον ξέραμε. Ήταν μια μορφή του Ανοιχτού Θεάτρου γνώριμη κι ευγενική. Στο καθήκον με χαμόγελο. Θα μας λείψει ο Κώστας Χλίβας, στην στενή οικογένεια του Θεάτρου, στους παρατηρητές θεατές του καλοκαιριού στην Άνδρο. Συγκινητικός, λιτός και περιγραφικός ο Παντελής Βουλγαρης, τον αποχαιρετά με δυο λόγια, από καρδιάς. 

Κώστας Χλίβας

Πρόλαβε να συνεργαστεί με τους καλύτερους, πρόλαβε να φωτίσει τόσα θέατρα, τόσες μουσικές σκηνές, δεν πρόλαβε όμως να εξηνατρίσει.
Ο Κώστα Χλίβας έφυγε νωρίς.
Το καλλιτεχνικό συνάφι στην Αθήνα και ανά την Ελλάδα μόνο καλά είχε να λέει για τον επαγγελματισμό, το ταλέντο αλλά και το χαρακτήρα του, σεμνός, συναδελφικός, αγωνιστής, χιουμορίστας, έξω καρδιά.
Οι Ανδριώτες και οι Φίλοι του Φεστιβάλ στο πέτρινο Ανοιχτό Θέατρο της Χώρας θα τον θυμούνται να τρεχοβολάει στις κερκίδες, να διορθώνει στην κονσόλα τους φωτισμούς, να μην το κουνάει ρούπι από το καθήκον. Και μετά τις παραστάσεις να χαλαρώνει με παρέα και ρακιά.

Γεια σου φίλε και καλό ταξίδι.

Παντελής Βούλγαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.