ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ,
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΛΟΤΣΑΡΗ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΑΜΠΑΝΗ,

ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο Ανδριώτης Πλοιοκτήτης Γιαννούλης Καμπάνης για ακόμη μια φορά έδειξε τα αισθήματα του για το νησί μας και τους ανθρώπους του, καθώς με δική του χορηγία του δρομολογείται η μελέτη κατασκευής της νέας πτέρυγας στο Δημοτικό Σχολείο της Χώρας.

Θερμές ευχαριστίες για την συνεισφορά του, η οποία ενδυναμώνει την ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιώνμας, του μέλλοντος της Άνδρου αντιμετωπίζοντας το οξύ πρόβλημα της σχολικής στέγης και γι αυτό τον λόγο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία η ευγενική του κίνησησυγκινεί όλους τους Ανδριώτες και τιμά τον ίδιο, που πάντα είναι πρόθυμος να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του Νησιού μας.

Κυρίως, όμως, υπογραμμίζει την ισχύ που φέρνει στον τόπο μας το να συμβάλλουν οι εύποροι πατριώτες μας, για την πρόοδό του. Η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με τρυφερά αισθήματα, διατεθειμένοι να προσφέρουν για το κοινό καλό∙ για την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του Νησιού μας.

Καπετάν Γιαννούλη Καμπάνη,

Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών,

Σας ευχαριστώ θερμά για την χορηγία σας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Δ.Α. Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Για να τα λέμε όλα και να μην μας κακοχαρακτηρίσετε, εμάς που δεν εκπροσωπούμαστε από τον μειοψηφικό Δήμαρχο Άνδρου κο Λοτσάρη κι έχουμε άλλες αρχές και τρόπους συμπεριφοράς, σας ευχαριστούμε μεν για την χορηγία σας, οφείλουμε όμως να σας ενημερώσουμε ότι στα Ταμεία του Δήμου Άνδρου υπάρχει σχετικό ποσό για την μελέτη (από την Δημαρχία Θ. Σουσούδη) για την οποία πραγματοποιήσατε την χορηγία. Το ποσό αυτό είναι προϋπολογισμένο σύμφωνα με όλους τους κανόνες του Δημοσίου και ελεγμένο από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Δήμου, από τις οποίες σας προτρέπουμε να ζητήσετε όλα τα σχετικά έγγραφα. Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε για την καλοπροαίρετη προσφορά σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.