Photo: Άννα Βούλγαρη

Ένας λαμπερός φθινοπωρινός ήλιος φώτιζε την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου που γιορτάσθηκε με την καθιερωμένη λαμπρότητα στην Άνδρο, παρόντων των νεοεκλεγέντων επάρχου και δημάρχου κ.κ. Λάσκαρη και Λοτσάρη. Ο κόσμος  που παρακολούθησε, αρκετός, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι, οι επισκέπτες σκορπίστηκαν μετά την λήξη στα καφενεία και τα ταβερνάκια, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες χαλαρές μέρες και λίγο πριν οι τελευταίοι αναχωρήσουν με τα πλοία της γραμμής.

Στο σημείο αυτό ας προσπαθήσουμε να πούμε το δικό μας “ΟΧΙ” στην ερήμωση του νησιού τους χειμερινούς μήνες, όπως και όσο ο καθένας μπορεί. Και του χρόνου!

Photo: Άννα Βούλγαρη, Klodjan Lushnari

Κείμενα: ΜΦΜ 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.