ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η φροντίδα για ένα καθαρό περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας. Το προσωπικό του Δήμου μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει αυτή την Αρχή.

Όμως, ο όγκος των απορριμμάτων, που καλείται να διαχειριστεί η υπηρεσία καθαριότητας, είναι δυσανάλογα μεγάλος σε σχέση με τα μέσα, που διαθέτει.

Είναι απαραίτητο όλοι μαζί να συντονίσουμε τις ενέργειες μας, προς τον έναν στόχο: καθαρό νησί- καθαρή Άνδρος.

Προς τούτο, παρακαλούμε: Φυσικά και νομικά πρόσωπα (πολίτες και επιχειρήσεις), που επιθυμούν ν’ απορρίψουν ογκώδη αντικείμενα, ΠΡΙΝ προβούν σε κάποια ενέργεια: είτε

  • να ενημερώνουν τηλεφωνικά (ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης: ΔΕ-ΠΑ, 9.00 έως 11.00 πμ) τα δημοτικά καταστήματα της περιοχής τους αποκλειστικά στα εξής τηλέφωνα: Χώρα 22823 60243 και 2282360244,  Γαύριο 22823 60126, Μπατσί 22820 41855, Κόρθι 22823 60320 προκειμένου να οργανωθεί η ημέρα και ώρα αποκομιδής τους από το προσωπικό Καθαριότητας του Δήμου μας,

ή

ν’ αποστέλλουν γραπτή αίτηση, ηλεκτρονικά, στο email: dimos@andros.gr ή μέσω Fax στο 2282023766.

Υπογραμμίζουμε ότι η διαδικασία αυτή θ’ ακολουθείται ΠΡΙΝ από την απόθεση των αντικειμένων.

Επίσης, υπενθυμίζουμε ότι: -σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου και την ισχύουσα περιβαλλοντική νομοθεσία, απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη Αποβλήτων από Εκσκαφές Κατασκευές και Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ), όπως μπάζα, χώματα, πέτρες, τούβλα, μέταλλα. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Δήμος Άνδρου θα εκκινεί νομικές διαδικασίες για την ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τις ενέργειες αυτές.

Η συνεργασία και ο συντονισμός των δράσεων όλων μας είναι απαραίτητα στοιχεία για μια Άνδρο της οποίας την ομορφιά θ’ απολαμβάνουμε πάντα, δημότες, μόνιμοι κάτοικοι, και επισκέπτες.

O επί της Καθαριότητας Αντιδήμαρχος Άνδρου

Δημήτριος Τηνιακός

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα αυτονόητα.
    Αυτά για τα οποία πάλεψε επί χρόνια ο Σουσούδης.
    Ίδια ανακοίνωση με αυτές που έβγαζε ο Σουσούδης,
    Τα ίδια σκουπίδια με τα οποία κάποιο έκαναν προεκλογική εκστρατεία και προεκλογικό πολύ βρώμικο πόλεμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.