Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στα τμήματα μάθησης του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) Δήμου Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης συνεχίζουν επιτυχώς την λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Άνδρου, υλοποιώντας προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Άνδρου μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα (ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών), για τα ακόλουθα προγράμματα

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στ’ ανωτέρω προγράμματα, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ (Παλαιό Δημαρχείο, Χώρα Άνδρου) είτε τηλεφωνικά (γραμμή επικοινωνίας: 2282360222, Υπεύθυνη Προγράμματος: ΚΟΛΥΔΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ), είτε ηλεκτρονικά (στο email: d.androu@kep.gov.gr), είτε αυτοπροσώπως, με αίτηση, που χορηγείται επιτόπου (ημέρες και ώρες εξυπηρέτησης κοινού: ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, από 08:00 έως 15:00).

Σημαντικό: Για την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσκομίσουν στο ΚΕΠ φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας ή φωτοαντίγραφο Διαβατηρίου με Άδεια Παραμονής του υποψηφίου.

● Προθεσμία υποβολής αίτησης και συμμετοχών: έως και Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.