Για όσους βρίσκεστε ήδη, αλλά και για εκείνους που προλαβαίνουν να «πιάσουν» το αεροπλάνο για ένα Σαββατοκύριακο στην βρετανική πρωτεύουσα, οι Ανδριώτες Κατερίνα Πόλεμη και Αυγουστίνος Γαλιάσος συναντώνται μουσικά στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια λειτουργίας του Hellenic Center.

Μπείτε εδώ διαβάστε και κερδίστε:

Το συγκεκριμένο Discount Code σας προσφέρει:

    • 1 Εκπτωτικό Εισιτήριο για:
      – να απολαύσετε την Βραβευμένη Κατερίνα Πολέμη και την μπάντα της, που σας υπόσχονται μια μοναδική βραδιά με μουσικές από όλο τον Κόσμο


      – & να διασκεδάσετε με ένα ξέφρενο party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον DJ Avgoustinos στο Hellenic Center, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.

    • Οι τελικές τιμές των εισιτηρίων μετά την έκπτωση διαμορφώνονται ως εξής:
      Εισιτήριο
      Γενικής Είσοδου Concert & Party
      : £18 από £23
      Εισιτήριο Concessions Concert & Party: £15 από £20
    • Μπείτε τώρα με ένα κλικ στο eventpride.co.uk και τοποθετώντας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας στο πεδίο Enter promo code το MYDORO, αποκτάτε το Εισιτήριο σας στην προνομιακή τιμή των £18 ή των £15 αντίστοιχα, κερδίζοντας έκπτωση £5 με την αγορά σας.
    • Το event πραγματοποιείται στο πλαίσιο του διήμερου εορτασμού για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Hellenic Center.
    • To πρόγραμμα περιλαμβάνει:
      – Κατερίνα Πολέμη & η μπάντα της | Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 20:00-22:00
      Το ανήσυχο πνεύμα, η βραβευμένη Κατερίνα Πολέμη με το ελληνοβραζιλιάνικο ταπεραμέντο, τη βελούδινη φωνή και το αστείρευτο ταλέντο, μετά την εμφάνισή της στην 20η επέτειο του Ελληνικού Κέντρου επιστρέφει 5 χρόνια μετά με την μπάντα της και μας υπόσχεται μια μοναδική βραδιά με μουσικές από όλο τον κόσμο: από μουσικές της Βραζιλίας γεμάτες πάθος και τζαζ λικνίσματα της Νέας Ορλεάνης μέχρι soul μπλουζ του Σικάγο και γνώριμες μελωδίες της Μεσογείου και της Ελλάδας! Ανυπομονούμε!

      – Party με τον DJ Avgoustinos | Σάββατο 30 Νοεμβρίου, 22:30-01:00
      Η βραδιά κλείνει – και μαζί της οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια του Ελληνικού Κέντρου – με ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Το ξεφάντωμα εγγυάται ο DJ Αυγουστίνος. Γνωστός σε όλους, όπως και η αγάπη του για τη μουσική άλλωστε, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, με μεγάλη εμπειρία στην ελληνική και Λονδρέζικη νύχτα, ο Αυγουστίνος θα μας διασκεδάσει και θα μας ξεσηκώσει με funky χορευτικά House κι όχι μόνο αλλά και πολλές εκπλήξεις!
    • Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις επετειακές εκδηλώσεις του Hellenic Center την
      Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και Σάββατο 30 Νοεμβρίου
    • Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό εκτωτικών Εισιτηρίων
Ημερομηνία λήξης της Προσφοράς: 30-11-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.