Ο Δήμος Άνδρου απαντά στην ανακοίνωση του πρώην δημάρχου του νησιού. 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Κύριε Σουσούδη,

Με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των Ανδριωτών και για τελευταία φορά επανερχόμαστε στην από 12 Δεκεμβρίου ανακοίνωση σας και σας ευχαριστούμε θερμά διότι στην προσπάθεια σας να απαντήσετε, εν μέσω πανικού, επιβεβαιώσατε πλήρως τον Δήμο Άνδρου. Και συγκεκριμένα:

1η Επιβεβαίωση: Αναφέραμε ότι έχετε κλείσει ΜΟΝΟ έναν ισολογισμό, αυτόν του 2015, από την δική σας θητεία και διαχείριση.

Αυτό ακριβώς λέτε κι εσείς.

2η Επιβεβαίωση: Σας είπαμε ότι δεν έχετε κάνει ΚΑΝΕΝΑΝ Δημόσιο Οικονομικό Απολογισμό.

Και σεις λέτε ότι κάνατε δημόσιο απολογισμό. Κάνατε συγκεντρώσεις, κυρίως στην Αθήνα. Μιλούσατε για διάφορα θέματα, όχι για τα οικονομικά του Δήμου με στοιχεία, απολογισμό, Ισολογισμό. Ποτέ δεν κάνατε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ απολογισμό. Εάν δεν γνωρίζετε την διαφορά ρωτήστε, δεν είναι κακό.

3η Επιβεβαίωση: Αναφέραμε ότι ΔΕΝ υπάρχει  ΩΡΙΜΗ μελέτη για το κλειστό γυμναστήριο

Δεν το λέμε εμείς. Το λέει η Τεχνική Υπηρεσία. Το λένε με ξεχωριστό κείμενο και τα τρία μέλη της επιτροπής που συστάθηκε γι αυτό τον σκοπό. Σας στο είπαν στο υπουργείο Εσωτερικών. Και σεις άλλωστε πουθενά δεν αναφέρεστε σε ώριμη μελέτη. Αναφέρεστε σε χρηματοδοτήσεις που υπήρχαν, που δέχεστε ότι σήμερα ΔΕΝ υπάρχουν και που πιθανολογείτε ότι θα υπάρξουν στο μέλλον. Μην επανέρχεστε στο θέμα. Κινδυνεύει να καταντήσει το ανέκδοτο της χρονιάς.

4η Επιβεβαίωση: Είπαμε ότι ιδιοκτήτης του «Επισκοπείου» είναι ο Δήμος, η σύμβαση με την Περιφέρεια έληξε στην δική σας θητεία και δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να προστατέψετε τα συμφέροντα του Δήμου.

Και σεις συμφωνείτε ότι ιδιοκτήτης είναι ο Δήμος, λέτε ότι η μίσθωση έληξε το 2016 (κατά την θητεία σας) και δεν κάνατε απολύτως τίποτα για να διεκδικήσετε και να προασπίσετε τα συμφέροντα του Δήμου. Τι διαφορετικό λέτε; Σε τι διαφωνείτε; Άλλωστε ότι δεν κάνατε τίποτα για το κτίριο το βλέπουν, δυστυχώς, όλοι οι Ανδριώτες που περπατούν, ζουν και εργάζονται στην «Αγορά»……..

5Η Επιβεβαίωση: Δηλώσαμε ότι καμία σπατάλη δεν υπάρχει κατά την διαδικασία αποκατάστασης από την θεομηνία της 7ης Οκτώβριου  2019. Ότι οι καθαρισμοί για μας αποτελούν ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία πρόληψηςγια την αποφυγή μελλοντικών καταστροφικών φαινομένων κάτι που ποτέ δεν κάνατε.

Και σεις πουθενά στο έγγραφο σας δεν αποδεικνύεται κάποια σπατάλης. Εάν έχετε στοιχεία για κάτι τέτοιο παρακαλούμε να τα βγάλετε σήμερα στην δημοσιότητα. Συγκεκριμένα νούμερα , τιμολογήσεις ή οτιδήποτε άλλο αποτελεί σπατάλη.

«Η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν θα γίνει ανεκτή». Όσο αφορά δε τα χαντάκια και  τα ρέματα που καθαρίσατε κατά την θητεία σας, ναι στα χαρτιά και στα εντάλματα πληρωμής έχετε καθαρίσει πολλά. Στην πράξη οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά. Μην το συνεχίζετε…

Τέλος, όσο αφορά την δήλωση σας ότι θα συνεχίσετε να ασκείτε «τον ρόλο του ελεγκτή» βέβαιοι ότι θα το κάνετε. Είναι ο εύκολος και ανέξοδος ρόλος. Το δύσκολο είναι η παραγωγή πολιτικής. Η κατάθεση θέσεων και προτάσεων. Αυτά όμως έχουν πολιτικό κόστος. Θέλουν δουλειά, συνεργασίες, συνολική θεώρηση του Νησιού και των προβλημάτων, καθώς και των ευκαιριών του.

Κύριε Σουσούδη επανέρχεστε ξανά και ξανά στην δημοτική περίοδο στην οποία διοικήσατε. Αυτή έληξε και κρίθηκε προ πολλού από τους Ανδριώτες, έτσι όπως γίνεται στις Δημοκρατίες. Η Άνδρος συνεχίζει , όπως συνέχιζε και πριν από εσάς και θα συνεχίζει και στο μέλλον.

Σ αυτό το ταξίδι σάς καλούμε να αφήσετε τις κορώνες και την αντιπολίτευση από το πρώτο τρίμηνο. Θα έχετε ευκαιρίες, πολλές για αντιπολίτευση. Άλλωστε οι  επόμενες εκλογές είναι πολύ μακριά. Καθίστε να δουλέψουμε για το καλό της Άνδρου για το οποίο είμαστε βέβαιοι ότι ενδιαφέρεστε. Απομακρύνετε όλους αυτούς που θέλουν την ένταση. Όλους αυτούς που μπορεί να έχουν συμφέροντα στο Νησί, όμως δεν αγαπούν την Άνδρο. Σαςπεριμένουμε!!

Εκ του Δήμου Άνδρου 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάλι τα ίδια με την προηγούμενη απάντηση, χωρίς τεκμηρίωση, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, με μοναδικό σύμβουλο την λυσσαλέα προσπάθεια για εκμηδενισμό του έργου του Σουσούδη, με εμφανή πανικό μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά αυτή την φορά με βελτιωμένο ύφος σε σχέση με το προηγούμενο αγενέστατο και χυδαίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.