Συνεδριάζει σε λίγη ώρα στο Γαύριο το Δημοτικό Συμβούλιο του νησιού με ενδιαφέροντα θέματα, όπως του χώρου εγκατάστασης του δεματοποιητή, των σιλό του Γαυρίου, το γήπεδο 5×5. Συγκεκριμένα:

  1. Έγκριση ονομασίας Πλατείας Κατακοίλου
  2. Αποζημίωση μελών δημοτικού συμβουλίου για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του Δ.Σ.
  3. Αποδοχή έκτακτης επιχορήγησης για σχολικές επιτροπές.
  4. Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για την πράξη με τίτλο «Ανέγερση και επέκταση του Δημοτικού Σχολείου Χώρας Δήμου Άνδρου» στα πλαίσια της υπ αριθμ. πρωτ.3274/20-09-2019 Πρόσκλησης ΝΑΙΓ της ΠΝΑι, του άξονα προτεραιότητας 3 «Βελτίωση βασικών υποδομών» ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ με τίτλο «Υποδομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»
  5. Ορισμός εκπροσώπου Δήμου Άνδρου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΕ
  6. Ορισμός Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και αξιολόγησης προσφορών για την μίσθωση ακινήτου και εγκατάσταση δεματοποιητή
  7. Ανανέωση μισθωμάτων Δήμου Ανδρου έτους 2020
  8. Παράταση μίσθωσης ακινήτου στην Κοινότητα Κορθίου
  9. Ανανέωση Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ Δήμου Άνδρου και ΟΑΕΔ
  10. Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στα πλαίσια του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II της πράξης με τίτλο «Εκπόνηση Μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες της Χώρας»
  11. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άνδρου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού -Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την υλοποίηση της πράξης με τίτλο «Κατασκευή νέου γηπέδου 5X5 Δήμου Άνδρου»
  12. Καθορισμός ανώτατου ορίου επιτρεπόμενων ημερών κίνησης εκτός έδρας αιρετών Δήμου Άνδρου
  13. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Άνδρου και ΠΝΑι για το έργο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ» των ετών 2020-2023
  14. Ανανέωση παραχώρησης του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κατακοίλου στον Πολιτιστικό σύλλογο «Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ»
  15. Ανανέωση παραχώρησης παλαιού δημοτικού σχολείου και κεντρικής πλατείας Παλαιόπολης.
  16. Γνωμοδότηση Δήμου Άνδρου για την ΜΠΕ που αφορά «Μονάδα Παραγωγής Έτοιμου Σκυροδέματος στη θέση «ΚΑΜΠΟΣ ΓΑΥΡΙΟΥ» Δήμου Άνδρου από την ΒΑΛΜΑΣ Α.Ε.»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΠΑΛΛΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.