Λίγο πριν την 18.12.2019 έληξε η θυελλώδης συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 17ης Δεκεμβρίου 2019 με «πρώτο θέμα», το τελευταίο (15o) που αφορούσε στην Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της εγκατάστασης  μονάδας έτοιμου σκυροδέματος από την “Βαλμάς Α.Ε.” στο κάμπο του Γαυρίου.

Συγκεκριμένα αρνητικά γνωμοδότησε το Δ.Σ. ως προς την επένδυση της εταιρίας «Βαλμάς Α.Ε.» στον κάμπο του Γαυρίου με τις ψήφους των κ. κ.: Δ. Γιαννίση, Θ. Σουσούδη, Ι.. Καπάκη, Α. Μακρή -Κοζανίτη, Α. Μπιθικώτση, Δ. Τηνιακό, Γ. Μπακέλα, Ν. Μουστάκα, Α. Μαμάη, Α. Αντώνογλου, Γ. Ψωμά, Σ. Τσαούση, Α. Μαμάη-Καπόν, Β. Αδάμη και του προέδρου του Τοπικού Ν. Χέλμη.

Θετικά τάχθησαν οι κ.κ.: Ν. Βιδάλης, Εμ. Βάμβουκας, Α. Θοδωράκης, Γ. Τρανάκος.

Την αναβολή της απόφασης μέχρι την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ ζήτησε ο δήμαρχος Δ. Λοτσάρης και ψήφισε ο πρόεδρος του Δ. Σ. δικηγόρος Ελ. Μπάλλας.

Παρόντες στο Συμβουλίο ήταν οι εκπρόσωποι της εταιρίας και πλήθος κόσμου λόγω του φλέγοντος για την περιοχή και το νησί θέματος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευτυχώς υπάρχει και βίντεο της συνεδρίασης, για να βλέπουμε τι σημαίνει ευθυνόφοβος Δήμαρχος……….ο καημός του όλος είναι να μην πάρει θέση για κανένα σοβαρό θέμα (συνεχίζοντας την μηδενική πορεία που ακολούθησε ως Έπαρχος), αερολογώντας και κατηγορώντας ανυπόστατα τους όχι δικούς του -δηλαδή τους ΕΧΘΡΟΥΣ. Πολύ προσεκτικά φρόντισε να μην εκθέσει πουθενά την Περιφέρεια και τους φίλους του. Δεν έπεισε ούτε τους Αντιδημάρχους του.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.