Ένα από τα Ανδριώτικα αστεία – φετίχ είναι η φωτογράφιση της αγοράς από το ύψος της πιάτσας των ταξί. Αυτή η εικόνα του άδειου δρόμου μπορεί να φέρνει πλήθος σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα αλλά δεν παύει να είναι μια σαγηνευτική εικόνα που αναδεικνύει την αρχοντιά των σπιτιών και τον υπέροχο πλακόστρωτο δρόμο. Στο κάτω-κάτω γιατί θα πρέπει να είναι πάντα τίγκα στον κόσμο; Άδεια είναι υπέροχη!

Όσκαρ στολισμού για μαγαζί με είδη κιγκαλερίας!

Φέτος τα Χριστούγεννα η Αγορά είναι ωραία στολισμένη, τα γιορτινά δένδρα μπροστά από κάθε μαγαζί δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Επαγγελματιών Χώρας ζωήρεψε την χειμωνιάτικη όψη της αγοράς, χωρίς πολλά μπιχλιμπίδια απλά και λιτά η Χώρα λάμπει! Και του χρόνου λοιπόν με πρωτότυπες ιδέες!

Ο Άγιος Βασίλης ξέχασε το σκούφο του! Τα ταξί συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα!

Κάτω από τον Ανδριώτικο ουρανό, η αγορά της Χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.