Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Δωρόθεος Β΄ τo Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το πρωί, ευθύς μετά την άφιξή του, θα επισκεφθεί διαδοχικά τις Ιερές Μονές Ζωοδόχου Πηγής- Αγίας, Αγίου Νικολάου, Αγίας Μαρίνης, Παναχράντου, πριν από την οποία θα επισκεφθεί το Επισκοπείο.
Το απόγευμα θα τελέσει Αρχιερατικό Εσπερινό, στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Αϊπατίων στις 6:30 μ.μ., με την συμμετοχή όλων των Εφημερίων της περιοχής Κορθίου και θα ευχηθεί εορτίως για το Νέο Έτος.

Προσκαλούνται οι Χριστιανοί της περιοχής αυτής να συμμετάσχουν στον εόρτιο αυτόν Εσπερινό.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου το πρωϊ, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Πιτροφού και θα τελέσει το εξάμηνο μνημόσυνο του αοιδίμου Πρωτοπρεσβυτέρου Μιχαήλ Ψαριανού.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6:00μ.μ., θα τελέσει Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Απροβάτου, με την συμμετοχή όλων των Εφημερίων της περιοχής Μπατσίου-Γαυρίου και θα ευχηθεί εορτίως για το Νέο Έτος. Προσκαλούνται οι Χριστιανοί της περιοχής αυτής να συμμετάσχουν στον εόρτιο αυτόν Εσπερινό.

ΕΚ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.