Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις συνεχίζονται για τις κορασίδες του Α.Ο.Ανδρου στο 3ο Τουρνουά Voreia Beer στις Σέρρες όπου αντιμετώπισαν της οικοδέσποινες του Ορφέα Νέου Σκοπού Σερρών στο ομώνυμο γήπεδο.

Η ομάδα της Άνδρου έβγαλε αντίδραση και έκανε ένα
πολύ καλό ματς βρισκόμενη συνεχώς κοντά στο σκορ, αλλά πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο στην

τρίτη περίοδο, και δυστυχώς στην τέταρτη περίοδο μείωσε αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς καθώς το τελικό σκορ έγραψε 53-39. Παρόλα ταύτα όπως προείπαμε η συμμετοχή και η εμπειρία που θα αποκομίσουν τα κορίτσια μας έχει πρωτεύων ρόλο σε ένα τέτοιο τουρνουά. Για την ομάδα της Άνδρου η Παπαχρήστου Κατερίνα έκανε ξανά double double με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ, καθως και Κουλούρη Αναστασία 7 πόντοι, Λανε Ευγενία 6 πόντοι, Πέτσα Ειρήνη 5 πόντοι, Γιαχουντη Παρασκευή 3 πόντοι. Σήμερα Κυριακή η ομάδα

αντιμετωπίζει το πρωί την ομάδα του ΑΡΗ και το απόγευμα την ομάδα

του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Μαλ. Χρήστου

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.