Άρης – Α.Ο.Ανδρου: 46-39

Σε ένα ματς διαφήμιση για το μπάσκετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα της Άνδρου ηττήθηκε με 7 πόντους από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Γιατί την ομάδα της Άνδρου άλλο ένα double double για την Παπαχρήστου Κατερίνα με 14 πόντους 10 ριμπάουντ 4 κλεψίματα και 4 block, αξίες συμπαραστάτες η Κουλούρη Αναστασία 6 πόντους, Δρόσου Ελευθερία 6 πόντους, Γιαχουντη Παρασκευή 5 πόντους, Λανε Ευγενία 4 πόντους, Ισσαρη Ντορίτα 2 πόντους, Νασιοπούλου Κωνσταντίνα 2 πόντους. Τα κορίτσια που τελείωσαν τον αγώνα περίπου στις 14:00 την Κυριακή 29/12/19 έπαιξαν με την ομάδα του ΠΑΟΚ σε περίπου τρισημιση ώρες στο Κλειστό γυμναστήριο Νέας Ζίχνης φέρνοντας την «ανατροπή» για την ομάδα της Άνδρου.


Α.Ο. Άνδρου – ΠΑΟΚ: 51 – 35

Έκλεισε το τουρνουά με νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το καλό το κρατούσαν για το τέλος τα κορίτσια του Κυριάκου Μουστάκα.

Σε ένα φανταστικό ματς κυριάρχησαν σε όλους τους τομείς και νίκησαν και την κούραση (είχαν παίξει πριν τρεις ώρες τον ΑΡΗ) και το τελικό σκορ έγραψε 35-51. Πολλές παραστάσεις λοιπόν για την ομάδα της Άνδρου και μια μεγάλη νίκη εναντίον ενός μεγάλου παραδοσιακού μπασκετικού συλλόγου.

Για την ομάδα της Άνδρου τέταρτο σερί ματς με double double για την Κατερίνα Παπαχρήστου 14 πόντοι, 10 ριμπάουντ. Ακολούθως Πέτσα Ειρήνη 13 ποντοι, Λανε Ευγενία 9 πόντοι, Κουλούρη Αναστασία 8 πόντοι, Νασιοπούλου Κωνσταντίνα 2 ποντοι, Παρασκευή Γιαχουντη 2 ποντοι, Χέλμη Αγγελική 2 πόντοι, Ισσαρη Ντορίτα 1 πόντο 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.