Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 5.1.2020 και μέχρι την Τρίτη 7.1.2020. Παρακαλούνται οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες ασφαλείας να περιορίζουν τις άσκοπες μετακινήσεις και τις εργασίες στην ύπαιθρο. Για πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση του οδικού δικτύου οι πολίτες μπορούν να καλούν το Αστυνομικό Τμημα Άνδρου στο 100 (χωρις χρεωση) & 2282022300 (με χρεωση) , και για Συνδρομή Βοήθειας η ΕΚΤΑΚΤΗ ανάγκη τον ευρωπαϊκό αριθμό 112 (χωρις χρεωση) και την Πυροσβεστικη στα τηλεφωνα 199 (χωρις χρεωση), 2282042199 (με χρέωση).

Το έκτακτο δελτίο

Επιδείνωση του καιρού από την Κυριακή 05-01-2020 με χιονοπτώσεις, παγετό, θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Διαβάστε το δελτίο εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.