Το ρεύμα “κόβεται”, το ανεμοβρόχι “καθηλώνει” στους ναούς τον καθαγιασμό των υδάτων, ο “Ηφαστίωνας” αναμετράται με τα Θεοφάνεια. Προγραμματισμένες εκδηλώσεις όπως η κοπή της βασιλόπιτας του “Αγίου Νικολάου” αναβάλλονται. “Ο αέρας σηκώνει τα πάντα, παίρνει άνθρωπο, τα 9 και 10 μποφόρ που λέμε συνήθως, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό” μαρτυρούν οι κάτοικοι. Ο κρατικός μηχανισμός σε δράση. 

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους και συνεργάτες της εφημερίδας “Ανδριακή” – andriakipress.gr για τις φωτογραφίες, τις πληροφορίες και τα ερασιτεχνικά βίντεο που μεταφέρουν το κλίμα -κυριολεκτικά και μεταφορικά- των Θεοφανείων 2020 στην Άνδρο. 

Η Πολιτική Προστασία ενημερώνει για την ενεργοποίηση του εργοστασίου της ΔΕΗ (ν. ΔΕΔΔΗΕ). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το λιμάνι της Χώρας

Νειμποριό

Ο τυχερός της ημέρας

Όταν το δέντρο που ξεριζώνει ο αέρας περνά επάνω από το αυτοκίνητό σου και το αφήνει ανέγκικτο τότε …  η αγορά ενός λαχείου επιβάλλεται!

Πλακούρα

Photo: Klodjan Lushnjari

Στενιές – Γιάλια

Οι βεβαρημένες από τα καιρικά φαινόμενα Στενιές δοκιμάζονται ξανά, όπως όλο το νησί και η χώρα με τον Ηφαιστίωνα…

Τρικυμιώδη κύματα στα Γιάλια

* Αναβολή για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Στραπουργιών, Λαμύρων, Μεσαθουρίου, Υψηλού, Άνδρου “Ο Άγιος Νικόλαος” 

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου ότι λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες στο νησί, η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας και τα 50ά γενέθλια του Συλλόγου, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα ώρα 5 μ.μ. στο Παρθεναγωγείο Λαμύρων ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ μέχρι νεωτέρας.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Θεοφάνεια στο Γαύριο

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Ο άνεμος τα παρασύρει όλα…

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

Οι βαρκούλες αντιστέκονται, στο λιμάνι του Γαυρίου!

Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος
Photo: Μιχάλης Τζανουλίνος

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΥΧΟΜΑΙ τώρα που η κακοκαιρία φαίνεται να κοπάζει, Καλή και Ασφαλή λοιπή χειμερινή διαβίωση στους συμπατριώτες μου και μεγάλα Συγχαρητήρια για όσους κοπίασαν και εκτέθηκαν σε κρύο και βροχή για να αποκαταστήσουν ζημιές και βλάβες. Ο Νούς μου είναι μαζί σας αφού η κατάσταση μου δεν μου το επιτρέπει να βρίσκομαι κοντά σας. – Φραντζέσκος Στ. Καλλιβρούσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.