Προελαύνει κανονικά ο Ηφαιστίωνας σε όλη την χώρα, με τα φαινόμενα να συνεχίζονται μέ ένταση και την Ε.Μ.Υ. να ” βλέπει” ύφεση από αύριο Τρίτη 07.01.2020.

Θεοφάνεια στα Λάμυρα

Παρά ταύτα ο Παναγιώτης Νόνας “έπεσε” στο ποτάμι / ρέμα των Λαμύρων για να πιάσει τον Σταυρό. Πανταχού παρών ο πατήρ Ευδόκιμος Φραγκουλάκης, της Ι. Μ. Παναχράντου.

Καταστροφές στην ανδριακή Ριβιέρα

Photo: Klodjan Lushnjari

Στην Χώρα το κύμα και ο άερας “δίνουν τα ρέστα τους”. Ευχαριστούμε θερμά για τις χαρακτηριστικές εικόνες και τα ερασιτεχνικά βίντεο, που μας στέλνουν συνεργάτες και φίλοι της Ανδριακής Εφημερίδας/ andriakipress.gr.  

Εικόνες μαγικές και τρομακτικές μαζί

Photo: Klodjan Lushnjari

Photo: Klodjan Lushnjari
Photo: Klodjan Lushnjari

Το ρεύμα

Στο μεταξύ γίνονται τεράστιες προσπάθειες να αποκατασταθεί σταδιακά η ηλεκτροδότηση στο νησί από το εργοστάσιο της ΔΕΗ. Το ρεύμα ” πάει κι έρχεται” λένε οι κάτοικοι.

Στην παλιά ΔΕΗ βρέθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Γιαννίσης και ο δήμαρχος Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρης ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο FB ανακοινώνει:

“Μέσα από το εργοστάσιο της ΔΕΗ στο λιμάνι της Άνδρου.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά του εργοστασίου αλλά και στα εξωτερικά συνεργεία για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες . Σε λίγη ώρα και αν δεν υπάρχουν προβλήματα στα δίκτυα θα τροφοδοτηθεί με ρεύμα το σύνολο του νησιού”.

 

Και άλλες εικόνες

Photo: Klodjan Lushnjari

Photo: Klodjan Lushnjari

Μια βόλτα περιμένοντας το ρεύμα μπορεί να συνδυαστεί με ένα τραγούδι. Αυτή είναι η ζωή άλλωστε, με τα καλά και τα κακά της…

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι απίθανη φωτογραφία είναι αυτή των Δημήτρηδων μπροστά στο control της ΔΕΗ; Δεν μπορεί να αποζητουν πολιτική προβολή την ώρα που το νησί βουλιάζει από προβλήματα. Δεν μας λείπουν οι φάτσες τους, μας λείπει σοβαρή διοίκηση του δήμου και του επαρχείου για την διαχείριση των κρίσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.