Το ρεύμα επανήλθε σταδιακά σχεδόν σε όλο το νησί, οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ έκαναν τα αδύνατα – δυνατά, οι εναερίτες, η Πυροσβεστική, ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών, η Πολιτική Προστασία, οι αρχές, Λιμενικό, Αστυνομία Κ. Υγείας, εθελοντές ιδιώτες βρίσκονται σε επιφυλακή, προκειμένου να επιληφθούν όταν παραστεί ανάγκη. Το Επαρχείο και ο Δήμος Άνδρου βρίσκονται σε ετοιμότητα. Οι άνεμοι που σήμερα σε σημεία της χώρας μας έφτασαν τα 162 χλμ, θα τεθούν σε ύφεση από το απόγευμα της Τρίτης 7.1.2020. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του Δημάρχου Άνδρου ο Δήμος Άνδρου «αύριο Τρίτη 7/01 λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων θα λειτουργήσει με προσωπικό έκτακτου ανάγκης».

Ο Έπαρχος Δ. Λάσκαρης

Με μια χαρακτηριστική φωτογραφία και ένα θερμό «ευχαριστώ» ο Έπαρχος Άνδρου απευθύνεται στους εθελοντές του ΣΕΔΑ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB:  «Η προσπάθεια δεν σταματά..
Θερμές ευχαριστίες στην ολοήμερη βοήθεια του ΣΕΔΑ».

Ο Σύλλογος Εθελοντών Δασοπυροσβεστών 

Photo: Αννέτα Κ.

Με μεγάλη επιδεξιότητα οι εθελοντές κόβουν το πεσμένο δέντρο αποκαθιστώντας την κυκλοφορία

Photo: Αννέτα Κ.

Ο Δήμαρχος Δ. Λοτσάρης ευχαριστεί

Δ.Ε.Η. Το εργοστάσιο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και ο Αίολος…  Photo: Klodjan Lushnjari

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμαρχος Άνδρου ευχαριστεί θερμά τους τεχνικούς της ΔΕΗ του εργοστασίου Άνδρου που κατάφεραν μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα απραξίας να ενεργοποιήσουν τις ασυντήρητες μηχανές και να δώσουν ρεύμα σε μια τόσο δύσκολη μέρα όλη την Άνδρο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Άνδρου που δίνουν μάχη να κρατήσουν το δίκτυο όρθιο και σε λειτουργία κάτω από απίστευτα δύσκολες καιρικές συνθήκες .

Από το Γραφείο του Δημάρχου Άνδρου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.