ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ TOY ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 08/01/2020.

Κλειστά με Απόφαση του Δημάρχου Άνδρου, Δημήτρη Λοτσάρη, θα παραμείνουν την Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020, όλα τα σχολεία της Άνδρου, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, λόγω του κύματος κακοκαιρίας, που ενέσκηψε στο νησί από την Κυριακή, 05  Ιανουαρίου.

Με την σχετική Απόφαση Δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία τους για την αυριανή ημέρα, υπό το βάρος των δυσμενών, καιρικών συνθηκών και με στόχο να διασφαλισθεί η άρση τυχόν προβλημάτων λειτουργίας των σχολικών κτηρίων. Για την Τετάρτη, 08.01.2020, έχει προγραμματισθεί τα Κλιμάκια της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου να ελέγξουν την κατάσταση όλων των σχολικών κτηρίων του νησιού.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.