Επιμέλεια: ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΚΡΟΓΚΙΚΑΣ

Φωτογραφίες, αδημοσίευτες, που απεικονίζουν θέματα ναυτικού ενδιαφέροντος, προβάλλουν την αγάπη προς τη θάλασσα και τη ναυτική ιστορία καθώς και από τη ζωή στο Πολεμικό Ναυτικό, είναι το περιεχόμενο του φωτογραφικού διαγωνισμού που διοργανώνει το Περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση».

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με έως τρεις (3) φωτογραφίες (έγχρωμες ή ασπρόμαυρες), οι οποίες να έχουν μέγεθος 25Χ30 εκατοστά, να μην έχουν υποστεί περαιτέρω ψηφιακή επεξεργασία, μοντάζ, τονισμό, καθώς και χρωματικές αλλαγές.

Διαγωνισμός φωτογραφίας Κάθε φωτογραφία:

(1) Συνοδεύεται από κείμενο, το οποίο να επεξηγεί το αντικείμενό της και αναγράφει τον τόπο στον οποίο λήφθηκε .

(2) Αποστέλλεται στην Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού (Μαρκόνι20 Βοτανικός, Τ.Κ. 10447 ΑΘΗΝΑ), μέσα σε σφραγισμένο φάκελο που θα φέρει την ένδειξη ‘’Φωτογραφία για το διαγωνισμό του περιοδικού «ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» έτους 2019’’. Το ονοματεπώνυμο του αποστολέα θα εμπεριέχεται σε άλλο σφραγισμένο φάκελο (εσώκλειστο).

(3) Οι φωτογραφίες συνοδεύονται με CD.

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020.

Οι βραβευμένες φωτογραφίες λαμβάνουν και χρηματικό έπαθλο, ως εξής:

Α΄ Βραβείο  250,00 ευρώ.

Β΄ Βραβείο 200,00 ευρώ.

(3) Γ΄ Βραβείο 150,00 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις, δίνονται από το περιοδικό Ναυτική Επιθεώρηση στο τηλέφωνο: 210 3484233  

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.