Το SELFIE στην Άνδρο!

Όσοι δεν είδατε χθες το βράδυ την εκπομπή της ΕΤ2 μπορείτε να την απολαύστε από το web TV της ΕΤ2. Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και ειδικά στην Αμαλία Τηνιακού, Γεωργία Ξανθού, Μαργαρίτα Χαλά,  κ.α.

Το επεισόδιο μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Παράλληλα με την πλοκή του παιχνιδιού, το SELFIE κάνει μια πολύ όμορφη ξενάγηση στη Χώρα, από την Πλατεία του Γηροκομείου, τη Λέσχη Ανδρίων μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο Άνδρου, το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Άνδρου, την Πλατεία Θεόφιλου Καΐρη, τις εκκλησιές της Άγιας Θαλασσινής, της Παλατιανής, του Αγίου Γεωργίου και τέλος μέχρι το Ναυτικό Μουσείο Άνδρου και τη γέφυρα του Κάστρου.

Πώς παίζεται το SELFIE;

Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους (Town Selfie, Memory Selfie και Team Selfie) και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.
Οι 2 παίκτες διαγωνίζονται σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!
Μέσα από τις δοκιμασίες και την εξέλιξη του παιχνιδιού οι τηλεθεατές γνωρίζουν, τα αξιοθέατα της πόλης, αλλά και τους ανθρώπους της.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.