Τις τελευταίες ημέρες  οι Ανδριώτισσες και οι Ανδριώτες –όλοι εμείς- έχουμε γίνει μάρτυρες καταστάσεων και γεγονότων που, δυστυχώς, μόνο θλίψη προκαλούν, καθώς και απογοητευτικές σκέψεις για το μέλλον του νησιού μας.

Δεν έχουν περάσει ούτε πέντε μήνες από την ημέρα,  που η υπό τους κ.κ Λοτσάρη και Γιαννίση μειοψηφική δημοτική αρχή, ανέλαβε τον Δήμο Άνδρου και ήδη οι καταγγελίες για την λειτουργία του Δήμου, αλλά και τον τρόπο που λαμβάνονται σοβαρές αποφάσεις για το νησί και για όλους εμάς είναι πολλές.

Ιδιαίτερη βαρύτητα μάλιστα, εκτός των άλλων, έχουν οι καταγγελίες από ανθρώπους που εκλέχτηκαν με την παράταξη του κ. Λοτσάρη και αποχώρησαν ή διαγράφηκαν «εν μια νυκτί», χωρίς ποτέ να γίνουν σαφείς οι λόγοι της διαγραφής.

Η καφενειακού τύπου απαξίωση προς πάντες , η ειρωνεία και ο αυταρχισμός, στηρίζονται με κάθε τρόπο από τον πνευματικό καθοδηγητή, στον οποίο αν τολμήσει κάποιος να αρθρώσει λόγο κόντρα στα πιστεύω και τις επιδιώξεις των, διώκεται διαδικτυακά και λοιδορείται.

Προεξάρχον φαινόμενο, η διοίκηση μέσω εξωθεσμικών παραγόντων, καθώς και η επάνοδος «από την πίσω πόρτα», προσώπων, που έχουν αποτύχει στα μάτια του κόσμου και πολλαπλώς έχουν αποδοκιμάσει με την ψήφο τους οι Ανδριώτες και οι Ανδριώτισσες.

Με δεδομένο πως η Άνδρος περνά τη δυσκολότερη φάση στην τοπική πολιτική ιστορία της, των νεότερων ετών, έχει ιδιαίτερη σημασία η ενότητα και η ομοψυχία, όλων των υγιών δυνάμεων, προκειμένου να σταματήσει ο κατήφορος, να επικρατήσει η λογική και το αυτονόητο και να βρεθεί η χαμένη αξιοπρέπεια.

Η παράταξη μας, «ΑΝΔΡΟΣ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»,  έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου της, δηλώνει πως θα  εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει, αναλαμβάνοντας  πρωτοβουλίες και συνεχίζοντας με εποικοδομητικές προτάσεις, έτσι  ώστε να σταματήσει ο κατήφορος και το αδιέξοδο, στο οποίο οδηγεί  το νησί μας,  η πρωτοφανής διοίκηση Λοτσάρη.

Η δημοτική παράταξη, «Άνδρος Νέοι Ορίζοντες». 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.