Η Άνδρος συμμετείχε με 3 μαθήτριες από το Τμήμα Ρητορικής της “Λέσχης Ανδρίων” στο αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 στους “ΣΤ’ Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης Λυκείων” στα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου στην όπου συμμετείχαν 29 σχολεία.

Οι μαθητές της Άνδρου που αγωνίστηκαν στον Προτρεπτικό Λόγο και στο Debate (Διττοί Λόγοι) ήταν οι εξής:

– Μοσχούλα Μαρία Ίσαρη με θέμα: “Ο εμβολιασμός σώζει ζωές”
– Μαριλού Μήλα με θέμα: “Πείτε ναι στη δωρεά οργάνων”
– Μαρία Γεωργία Τηνιακού με θέμα: “Το μάθημα της θεατρικής αγωγής δεν πρέπει να καταργηθεί”

Ο τελικός των Debate είχε θέμα, “Στο σύγχρονο κόσμο η απειλή πολέμου δεν είναι επιλογή στην επίλυση διαφορών”. Το μέρος του Λόγου εκπροσώπησε η “Γερμανική Σχολή Αθηνών – Deutsche Schule Athen” και του Αντιλόγου το Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αναβρύτων – Model Lyceum of Anavryta.

Ας σημειωθεί ότι την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 ολοκληρώθηκε η Αναγνωριστική Συνάντηση Ρητορικής στο Πολυχώρο του Μπατσίου με τη συμμετοχή 24 παιδιών όλων των τάξεων του Δημοτικού. Επόμενη συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020. 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.