Ο Αλέξανδρος Μαβής με τον Δημήτρη Παυλάκη τον Σεπτέμβριο 17.09.2018 στο Σινε Αυλή

Έφυγε χτες ο Δημήτρης Παυλάκης, ένας από τους βασικότερους πρωτεργάτες του αντιαιολικού κινήματος. 

Έχασε τη δίμηνη μάχη μετά από ένα “τροχαίο” δυστύχημα στις 3 Δεκεμβρίου του 2019. Ο Δημήτρης έδινε συνεχείς αγώνες από το 2008, όργωσε την Ελλάδα προσπαθώντας να ενημερώσει τον κόσμο. Αν και αγωνιζόταν χρόνια για το νησί του, την Τήνο, ξοδεύοντας άπειρο προσωπικό χρόνο, ψυχικές δυνάμεις και χρήματα, ποτέ στον πανελλαδικό αγώνα δεν πρόβαλε τον τόπο του σαν “ξεχωριστό”, “μοναδικής ομορφιάς”, το “όχι εδώ, αλλά κάπου αλλού…”. 

Μαχόταν για όλη τη χώρα, για την απάτη των αιολικών (μΑΠΕΣ) αυτών καθεαυτών σε όλη τους την βρώμικη διάσταση. Δεν φοβήθηκε και δεν έκανε πίσω ποτέ, με πολύ προσωπικό κόστος και ρίσκο. Ήταν δάσκαλος για τους περισσότερους από μας με τον απόλυτα τεκμηριωμένο γραπτό και προφορικό του λόγο. Τα γραφτά του και οι καταγεγραμμένες ομιλίες του θα μείνουν παρακαταθήκη για να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά τους αγώνες μας.

Η απώλεια του Δημήτρη είναι τεράστια και το κενό που μας αφήνει αναντικατάστατο. Είναι υποχρέωση όλων μας να τιμήσουμε την μνήμη του συνεχίζοντας στο δρόμο που άνοιξε.

Η πολιτική του κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, 11:00 η ώρα, στο Α’ Νεκροταφείο.”

Ο Δημήτρης Παυλάκης μας τίμησε και ήρθε αρκετές φορές στην Άνδρο να μας ενημερώσει, με τελευταία στο Κόρθι 5 Οκτ 2019.

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα…

Καλό σου ταξίδι Καλή Δύναμη και Καλή Συνέχεια

Νίκος Αυγουστής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η andriakipress.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish και κεφαλαία δεν θα δημοσιεύονται, ενώ η andriakipress.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.